Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy pasinak elég férfias alkatúnak és magasnak lennie ahhoz, hogy barátnője legyen?
"képtelen vagyok megerősödni/tömegelni hiába teszek érte"
Mit teszel érte? A testépítés témakörben biztos tudnak segíteni, olyan nincs, hogy egy egészséges ember megfelelő edzéssel és étrenddel ne tudjon hízni (ha meg nem egészséges, akkor irány az orvos).
A testsúlyomon szörnyülködőknek és gúnyolódóknak: Higgyétek el, amikor az ember olyan fajta, hogy kis túlzással már a 3. csirkemell szeletnél rá jön a hányinger, mert nem tud több kaját magába préselni, az nagyon nem kellemes érzés. Jelenleg is kondizok, de iszonyatos kínként élek meg minden egyes étkezést. Mondhatnám, hogy válogatós vagyok és gyűlölök enni, ennek ellenére próbálom betartani a tömegnövelő étrendet már lassan fél éve, úgy hogy rendszeresen rám jön a hányinger. Ha ezen a szenvedésen múlik a párkapcsolat, inkább akkor ne vonzódjon hozzám egy lány se, de ezt már nem sokáig fogom tudni csinálni, az egészen biztos.
Csak annyit áruljatok el, hogy milyen orvosokhoz menjek el! Mert tényleg lehet, hogy egészségügyi problémám van csak éppen tudomásom sincs róla.
Hàt nem sok esélyed van rà,max egy olyan csajt aki nem talàl magànak pasit és leadja az igényeit.
Neked minimum 95kg-nak kellene lenned.
Megnéznem az étrendedet mondjuk meg,hogy eddzel?
Személyi edzôvel eddzel,mert ha nem akkor ideje keresni egyet.
Kajàban napi 6 étkezés osztott plusz 3 dupla adag tömegnövelõt.
Igen tolnod kell ez van.
Menj orvoshoz ha kell,mert egy férfi 80 alatt nem férfi,és ezt rengeteg szép làny is megerõsití.
A vékony palikat nem tekintik férfinak,és ez érthetô,nem indulnal be ràjuk.
Egyszer volt bulihelynél,hogy egy nyikhaj sràc odament egy szép lànyhoz,hàt nem megkapta a gyerek,nem mondom ez helyes.
De megmondta a gyereknek,hogy mit akar õ itt,nem veszi észre magát hogy esélye sincs,menjen kezdjen magàval valamit mert vékony elõbb eddzen,aztàn ha kialakult talàn beszélhetnek.
"A vékony palikat nem tekintik férfinak,és ez érthetô,nem indulnal be ràjuk."
Azért ezzel tudnék vitatkozni, saját és ismerősök tapasztalatai alapján is. :D
"Csak annyit áruljatok el, hogy milyen orvosokhoz menjek el! Mert tényleg lehet, hogy egészségügyi problémám van csak éppen tudomásom sincs róla."
Háziorvostól kérj beutalót általános kivizsgálásra, illetve egy belgyógyász, gasztroenterológus is segíthet. Ha undorodsz a csirkemelltől, egyél mást.
Hát én is tapasztalat alapjàn mondom.
Rengeteg csaj volt aki az izmos testem végett beindult és semmi randi nem kellett csak jött a szex.
Eddig mindegyik làny akivel dolgom volt mind mondta neki izmos pasik.kellenek.
Vékony palikat egyik se akarta,lenézik,nem veszik férfi szàmba.
Hozzàteszem õk mind szép nõies nõk voltak,akik szintén fitneszeznek.
A párom 165 cm, és nem dagadt, nem kigyúrt, de nem is 50 kilo (olyan 68-69 lehet), mégis minden porcikáját imádom, és nem érdekel, hogy alacsonyabb nálam, mert határozott, vicces, okos, nem pedig egy hisztigép.
Amugy a vékony srácok azért nem jönnek be, mert hiába 180+, nem érzem ugy, hogy meg tudna védeni. Hogyan is tudna, mikor kb én többet nyomok nála (55kg)?
,,Miért kell egy nőnek karcsúnak lenni két nagy csöccsel, hogy a férfiak felfigyeljenek rá?"
Mert igényesek,szexyk.Tudják mi kell pasiknak és meg is adják nekik,viszont csak a prémium kategória kaphatja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!