Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy egy pasinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egy pasinak elég férfias alkatúnak és magasnak lennie ahhoz, hogy barátnője legyen?

Figyelt kérdés
Facebook-n és a hétköznapi életben az embereket figyelve nekem az tűnt fel, hogy arctól függetlenül - lehet pattanásos, szemüveges vagy kopasz - ha egy pasi eléri nagyjából a 180 centit (+- 2-3 centi) és emellett a nők számára védelmezést sugallóan testes (lehet akár izmos, akár mackós), akkor szinte mindig van barátnője. A nők számára miért a testalkat a legfontosabb prioritás? Több olyan srácot ismerek, akik hiába helyesek, de testalkatra nem férfiasak és ezért egy lánynak sem kellenek. Én is hiába vagyok jóképű ha csak 55 kiló vagyok (képtelen vagyok megerősödni/tömegelni hiába teszek érte). Tényleg azt látom, hogy a csajok még a genetikailag mackós (tipikus magyar férfi aki csak húszabálással hú de mekkora nagy darab lesz huszonéves korára és máris görög istennek hiszi magát a csajok előtt - az a tipikus jóllakott óvodás kaliber, aki állandóan játssza az eszét) pasikhoz is jobban vonzódnak, mint a sovány srácokhoz. Most a csajok/nők ingyenes személyes testőrre vagy érzelmes, hűséges és jóképű srácokra vágynak egy férfi személyében? Hogy lesz a magamfajtáknak valaha így barátnője?

2017. jan. 14. 19:44
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Nincs barátnője közel sem az összes férfias alakú pasinak akik 180 centi fölött vannak. De az 55 kiló az tényleg durva :/ Nekem az anorexiás barátnőm is anno 56 kiló volt. Szedned kellene valami testtömegnövelőt.
2017. jan. 14. 19:48
 2/20 anonim ***** válasza:
56%
mèg nőben is vekony az 55kg...ezert..
2017. jan. 14. 19:48
 3/20 anonim ***** válasza:
ez komoly??? 55kg? hat ha 12eves vagy akkor elmegy..öcsem 12eves 56kg de vekony..
2017. jan. 14. 19:50
 4/20 anonim ***** válasza:
52%
Brühühü, szegénykém... mindenki azt lát, meg azt "vesz észre" az "embereket figyelve", amit akar, és ami igazolja a saját fals világképét, a többit pedig ignorálja, ill. konkrétan észre sem veszi, nem jut el a tudatáig. Ilyen az alap - fejletlen - emberi természet, ez van... csak engem felb.@sz, mert hiába írom le a saját - tiéddel ellentétes - tapasztalataimat, ugyanúgy nem fogod felfogni, ahogy az utcán az alacsony pasi látványát barátnővel.
2017. jan. 14. 19:53
 5/20 anonim ***** válasza:
56%
56kg vagyok 172cm vekony csaj..te csajnak is elmennèl😂😂😂
2017. jan. 14. 19:53
 6/20 anonim ***** válasza:
27%

Lesz barátnőd, ha összeszeded az önbecsülésedet. A nők is, AHOGY A FÉRFIAK IS a mentálisan összeszedett, magabiztos, lélekben erős társat keresik. A vékony, alacsony termet nem dob ugyan az önbizalmon, de nem lehet magyarázat magad felé. Ha zavar a testsúlyod, próbálj többet enni, mozogni. Formáld át a hozzáállásodat, változtass a mozgásod stílusán.

Különben felszínes világban élünk. Nőknek is, férfiaknak is megvannak az igényeik. Egy 46 kg-s alacsony csajnak sincsenek jobb esélyei ha úgy gondolkodik ahogyan Te. Mivel a férfiak alapvetően hamarabb észreveszik a "nőies" nőt, mint a "kislányos" nőt. Ez az elmélet. A gyakorlatban mégis rá lehet erre cáfolni. Meg kell találni magadban azt, ami magad és mások számára is vonzó lehet és azt erősíteni. Ha megváltozik a kisugárzásod, akkor nem lesz akkora hangsúly a testeden. Ne gondold, hogy a mackós pasik nem ezzel dolgoznak! ;)

24/L

2017. jan. 14. 19:54
 7/20 anonim ***** válasza:
Ezzel a testsúllyal elég a normális étkezés és PIHENÉS nincs minden nap edzés. Én 183 magas vagyok, most 65 kg 67 kilóig fel tudok szedni napi 2200 kcal kajával és heti 3x fél óra edzéssel. 59 kilóról indultam. Neked is menne, ha pár alapelvet betartanál és türelmesebb lennél saját magadhoz.
2017. jan. 14. 19:54
 8/20 anonim ***** válasza:
Nem elsődleges szempont ugyan, de a nőnek evolúciós okokból valóban bejönnek az olyan pasik, aki mellett biztonságban érzik magukat. A férfiak agyában 4x akkora helyet foglalnak el a fajfenntartási, mint a létfenntartási funkciók. A nők agyában ez az arny fordított. Nekik sokkal fontosabb a létfenntartás, hiszen az utódokról csak úgy tudnak gondoskodni.
2017. jan. 14. 20:00
 9/20 anonim ***** válasza:
Velem úgy volt, hogy kb. 28-30 éves koromig kifejezetten sovány voltam (férfiban). De mivel apám és nagyapám is testesebb emberek, reménykedtem benne, hogy egyszer én is olyan leszek, és kb. 28 éves korom után így is lett. Ma már 80kg vagyok a 180 centihez. Régebben akárhogy sportoltam és ettem, sose mentem 60 fölé.
2017. jan. 14. 20:13
 10/20 anonim ***** válasza:
Nem kell kiröhögni, mert csak 55kiló. Rengeteg osztálytársam volt, aki megvolt 180 mégis alig érte el a 60kilót. Nem olyan nagy dolog ez, a mai világban. Ha megmérnénk azokat a páva gyerekeket az utcán, akik szebbnél szebb lányokkal járnak, szerintem mindenki nézne egyeseknek a súlyán. Tény, hogy kevés az 55kiló de a mai világban nem olyan egetrengető. Illetve ez az egész teljesen nő függő. Lehet valakinek a testesebb pasik jönnek be, valakit meg teljes egészében taszít, mert pl túl nagy hozzá az a férfi vagy csak szimplán jobban szereti a soványabbakat.
2017. jan. 14. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!