Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 7 cm a férfi javára már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

7 cm a férfi javára már megfelelő? Általában hány cmsek a magassarkúk? Sok nő hord ennél nagyobb magassarkút?

Figyelt kérdés
2017. jan. 14. 11:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Igen... A lany magassagatol fugg,hogy megfelelo-e. A magassarkuk meg 2-10/12cm vagy meg magasabbak lehetnek. Megint no fuggo, hogy mekkora a sarka a surranonak :D
2017. jan. 14. 11:08
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen kedves értelmes kérdező! 6,5 cm különbségnél elutasítanék mindenkit. Mint minden mai nő, én is colostokkal a zsebemben ismerkedtem.

(Aki szeret azt nem érdeklik ezek a baromságok. Aki szeret. Aki csak egy férfit akar maga mellé darabra, na azoknak számít, hogy 180 cm feletti legyen a pasi stb. )

2017. jan. 14. 11:13
 3/12 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem teljesen korrekt.

Én 172 cm-es lány vagyok és a legkisebb barátom is kb ennyivel volt nálam magasabb, mint amit te is írtál.

De van pl 155 centis barátnőm és neki egy 168 centis barátja van, ott is megvan a vonzalom.

Sok embert érdekelnek az ilyen adatok, szóval ezeket szeretem megjegyezni. A másodiknak annyit mondok, hogy sok ember olyan hogyha külsőre nem tetszik neki valami miatt a másik, akkor a belső sem fogja érdekelni a másikban. Ahhoz hogy szeresd a másikat, ahhoz előbb meg kell ismerned. De ha nem akarod megismerni őt mert a külsejében van valami ami neked nem tetszik, akkor abból nem lesz semmi.

23/L

2017. jan. 14. 11:20
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem sokan jarkalnak minden nap 10 centis magassarkuban. Nekem telitalpu szandaljaim vannak nyaron amikben picit magasabb vagyok a paromnal, de azokat is csak neha veszem fel. Nem szokott zavarni. Alapesetben o is kb 7 centivel magasabb nalam.
2017. jan. 14. 11:21
 5/12 anonim ***** válasza:
31%
Nem ez számít, hanem az abszolút magasság. 180-185 centitől már általában jó vagy. A legeslegalsó határ 175 cm, az alatt már nagyon jóképűnek vagy gazdagnak kell lenned, hogy nőd lehessen.
2017. jan. 14. 11:38
 6/12 anonim ***** válasza:
Te is felvehetsz magasított cipőt, ha Tom Cruise-nak nem ciki, akkor neked se legyen az. :D
2017. jan. 14. 11:56
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha már legalább akkora mint én, akkor az már okés. 162 amúgy :)
2017. jan. 14. 11:58
 8/12 anonim ***** válasza:

5:

Barátnőm 168 centis barátja pl polgári főiskolát végzett, most tűzszerésznek tanul a honvédségnél, a 168 centijéhez képest adoniszi módon kigyúrt (kb 70 kiló színizom), nagyon tökös-magabiztos-jó dumás fiú. Nagyon jól öltözködik, stílusa is van. Igaz pont nem gazdag és annyira nem is jóképű, átlagos családból jön és arcra is átlagos. De ez utóbbi kettő pont nem számít a többi miatt.

2017. jan. 14. 12:00
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy centiken múlna a boldogság! De valóban, szimpatikusabb,-"vonzóbb",ha a férfi a magasabb, ellenkező esetben, (bennem legalábbis), azt az érzést kelti, mintha az öcsém lenne. 7 cm elég. Ha a barátnőd empatikus, nem vesz fel magasabb cipőt, ha együtt mentek valahová.
2017. jan. 14. 12:12
 10/12 anonim ***** válasza:
36%
LOL, te még hiszel ebben a "akkor is legyen tőlem "valamivel" magasabb, ha magassarkút viselek, mert így nőnek érezhetem magamat mellette" mesében? Ez a magassarkú téma a nők számára csak egy ürügy annak érdekében, hogy első körben tudják kiselejtezni az alacsony (<175) pasikat. Ha a magassarkú számítana és nem az a felszínes hozzáállás, hogy "milyen ciki, hogy a pasim kisebb az átlagnál", akkor nem látnék rendszeresen 155-158 centis csajokat 185-190-es palik társaságában pipiskedve csókolózni. Szóval igaza van a korábbi kommentelőnek, hogy az abszolút magasság számít, ami alsó hangon 175, de sokszor tényleg a 180 a minimum. Ez pedig pusztán azért, hogy a nők kiszűrjék a jó génekkel rendelkező pasikat, annak reményében, hogy a farka is nagyobb, így a szex is jobb lesz és a barátnők is irigykedni fognak rá (tapasztalat).
2017. jan. 14. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!