Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha rákérdezek egy nőre, akinek gazdag pasija van (manapság lassan ki az az értelmes nő, akinek nem olyan van, ritka), akkor miért azt mondja, hogy nem tudatos volt, hanem csak így alakult?
Szerintem tényleg nem a pénz miatt választják az adott embert. A sikeres,magabiztos embernek más a kisugárzása,mint egy hajléktalannak pl. Gondolom ez az amiért a nőknek hamarabb megtetszik egy intelligens,humoros,jólnevelt férfi mint egy szegény ember,aki frusztrált a pénzügyi helyzete miatt,és ezt is vetíti ki,továbbá ott van benne az az érzés is,hogy ááh egy ilyen nőnek sose kellenék.
A saját példámból kiindulva,mikor én beleszerettem a páromba,még nem tudtam hogy gazdag lesz.Sőt,ügyetlen kis félénk fiúcska volt,de tetszett,láttam rajta a lehetősdéget,hogy ő igazán hűséges,intelligens,és végtelenül jószívű ember. Miután befejezte az egyetemet,jó állást kapott programtervezőként,és most mondhatni gazdag ember lett. De nem azért lett "jó nője" mert gazdag meg stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!