Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevesebbet érek mert még nem nagyon volt párkapcsolatom?
Figyelt kérdés
Nagyon rövid volt csak "kapcsolatom" fiúkkal. Mind komolytalan volt, ezért le sem feküdtem velük. Egyik sem akart felvállalni, bemutatni a szüleinek. Nemrég beszólt egy fiú akivel ismerkedtem, miután dobtam, hogy még biztos nem volt senkim, azért vagyok ilyen. Úgy hogy még nem is találkoztunk. L/242017. jan. 13. 20:38
11/18 A kérdező kommentje:
Azért 1 hónap után lehetne valami előrelépés egy kapcsolatban.
2017. jan. 13. 21:06
13/18 anonim válasza:
Kicsi szívem, mit csináljunk most veled? A srácnak igaza van, egy képet kitehettél volna ide, hogy lássuk, küllemi probléma van-e.
14/18 anonim válasza:
Na és ha valaki egy hónap után még korainak érzi, hogy bemutasson valakinek téged? Nem lehet, hogy te akarsz mindenáron gyorsabban haladni annál, mint ahogyan azt ők gondolják? Ha még egy év után sem mutatnának be, na az már elgondolkodtató lenne, egy hónap még nem olyan borzasztó idő. Amúgy meg szex nincs, tehát te egy hónap után sem adsz nekik semmit, de ők a semmiért cserébe kötelező jelleggel máris mutassanak be téged boldog-boldogtalannak...
15/18 A kérdező kommentje:
Persze, de az 1 hónapnál hamarabb történő az természetes, nem? Csak azzal nem kell várni a férfiak szerint. Valamit valamiért.
2017. jan. 13. 21:46
16/18 anonim válasza:
Nem ersz kevesebbet, de gondok azok vannak a fejedben :D
17/18 anonim válasza:
Egy nő minél levesebb pasival volt, annál többet ér. A pasiknál fordítva, minél kevesebb csaja volt, annál értéktelenebb, minél több annál vonzóbb. Ismered a mondást, hogy egy jó kulcs minden lakatot kinyit. De az a lakat amelyiket rengeteg kulcs kinyit az egy szar lakat.
18/18 anonim válasza:
Hagyd, nem fogsz tudni mindenkinek megfelelni, ha meg lettek volna kis kalandjaid az lenne a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!