Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van olyan sok gyönyörű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van olyan sok gyönyörű lány egyedül?

Figyelt kérdés
A facebook ismerőseim közül a legtöbb olyan lány egyedül van, aki akár glamour modell is lehetne, annyira gyönyörű. A csúnyácska, közepes lányok meg mind elkelnek. Hogy van ez? :D
2017. jan. 13. 20:12
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Gyerekek, nem azt mondtam, hogy műcsajok vannak egyedül, így a "pitsázás" itt ennél a kérdésnél nem állja meg a helyét. Természetesen szép lányokról van szó, arról pedig semmit nem írtam, hogy milyenek lennének a belső értékeik. Egy babaarcú, természetesen nagymellű lány pl. ugyanis nem fontos, hogy butább, értéktelenebb is legyen, mint a karvalyorrú, kötött nagymama pulcsis...
2017. jan. 13. 20:42
 12/18 anonim ***** válasza:
Aki "glamour modell is lehetne, annyira gyönyörű", az nyilván erre helyezi a hangsúlyt. Persze lehet mondani, hogy nem szükségszerű, de azért ez mégis tendencia és ez egy jó szűrő.
2017. jan. 13. 20:48
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát én babaarcú, nagymellű vagyok, de mit ér a nagy mell, ha térdig ér.

Nem minden a külső. Lehet, hogy elviselhetetlenek. Vagy csak élvezik az életet. Vagy nem akarnak pasiról gondoskodni. Ezer meg egy dolog lehet.

2017. jan. 13. 20:52
 14/18 anonim ***** válasza:

Valósznűleg, mert nem állandó partnerük van hanem csak rövidebb viszonyaik, akár szándékosan, de inkább csak beleesnek a "rosszfiúk" csapdájába, akik elrabolják a lányok érzelmeit, aztán egyszer megkettyintik őket, és lépnek tovább, mert ezer nőből válogathat ez a kis réteg.

Meg van az a fajta, aki szociálisan kevésbé kalibrált, és a szőke hercegről álmodozok, aki majd valamikor a szivárvány közepén az eccarvújával megérkezik, vagy pedig egy valakibe szerelmesek reménytelenül, és ezért a többi srácot meg offolják. Meg ha valami alakulna is, akkor meg alig adná magát oda, mert annyira erkölcsös, hogy ő nem fekszik le rögtön csak n hónap után meg a bizalom... (holott egy buli után részegen simán odaadná magát egy egyéjszakásra, valami atomkannak)

2017. jan. 13. 21:16
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
És te komolyan elhiszed, hogy ha a fb adatlapján az van kiírva, hogy egyedülálló, akkor máris egy szende kis magányos szépcsajról van szó, aki bármikor értékelné a te közeledésedet is? A frászt. Pont az ilyen csajok esetében a leginkább megtévesztő a fb profil. Valószínűleg minden hétre jut nekik jópár alfahím és nekik ez az állapot tökéletesen megfelel. Nem vágynak lelkizős kapcsolatra csak ki akarják a vágyaikat elégíteni. Ebben az esetben meg mi a francnak állítanák be a kapcsolatban státuszt? Hogy aztán egyes emberek ezen csámcsogjanak? De még az is előfordulhat - mily véletlen - hogy nem a fb-n éli az életét és közben meg van egy nagyon stabil párkapcsolata. Tudod az igazán szép és egyben intelligens csajok az idejüket nem a szelfizős/kajálós/bulizós posztolgatással töltik, hanem gondtalanul élvezik az életet egy gazdag szépfiú Porsche-jében külföldön, ezeket az élményeket meg inkább nem is teszik közzé elkerülve a polgárpukkasztást és hogy mindenféle riherongynak beállítsák.
2017. jan. 13. 21:57
 16/18 anonim ***** válasza:

Gondolom mert akkora igényeik vannak, hogy azt csak aflakan tenyészbikák ütik meg. :P Lehet még a személyiségükkel, modorukkal is akadhatnak problémák.

És egy átlaghím eleve nem is kezd velük, tudván, hogy értelmetlen. (Max. ha van egy kis mani-mani, amitől a sok "de én nem is vagyok olyan nő" gyakran átértékeli az addigi álláspontját.)

2017. jan. 13. 23:40
 17/18 anonim ***** válasza:

Tudom ez elképesztő feltételezés lesz de..... arra gondolt valaki hogy nem is tudom...................................................................................................................................... nem talált magának szimpatikus pasit? Most nem csak a pénztárcáról beszélek, attól hogy valaki szép még ugyanúgy meg kel ltalálnia a neki valót, sőt, Puzsér mondta anno jól hogy a szép nő roszabb állományból válogat mert a kedves, lovagias de szégyenlős srác nem mer odamenni de a sluszkulcscsörgető parazstból meg dunát rekeszthetne viszont ha tegyük fel neki nem az kell meg van lőve.

Van egy barátnőm, 165cm, C-s kosár, szőke, nem szexi inkább aranyos, csendes, szerintem kifejezetten szép és mégis életében nem volt semmi pasi féléje mert egyszerűen nem tud ismerkedni.

2017. jan. 14. 01:06
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

"Puzsér mondta anno jól hogy a szép nő roszabb állományból válogat mert a kedves, lovagias de szégyenlős srác nem mer odamenni de a sluszkulcscsörgető parazstból meg dunát rekeszthetne viszont ha tegyük fel neki nem az kell meg van lőve"

Még szerencse, hogy a 21. században élünk, ahol a nő is kezdeményezhet és nem csak azok között választhat, akik nála kezdeményeznek. Nem volt ez mindig így!

2017. jan. 14. 01:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!