Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van olyan sok gyönyörű lány egyedül?
Hát én babaarcú, nagymellű vagyok, de mit ér a nagy mell, ha térdig ér.
Nem minden a külső. Lehet, hogy elviselhetetlenek. Vagy csak élvezik az életet. Vagy nem akarnak pasiról gondoskodni. Ezer meg egy dolog lehet.
Valósznűleg, mert nem állandó partnerük van hanem csak rövidebb viszonyaik, akár szándékosan, de inkább csak beleesnek a "rosszfiúk" csapdájába, akik elrabolják a lányok érzelmeit, aztán egyszer megkettyintik őket, és lépnek tovább, mert ezer nőből válogathat ez a kis réteg.
Meg van az a fajta, aki szociálisan kevésbé kalibrált, és a szőke hercegről álmodozok, aki majd valamikor a szivárvány közepén az eccarvújával megérkezik, vagy pedig egy valakibe szerelmesek reménytelenül, és ezért a többi srácot meg offolják. Meg ha valami alakulna is, akkor meg alig adná magát oda, mert annyira erkölcsös, hogy ő nem fekszik le rögtön csak n hónap után meg a bizalom... (holott egy buli után részegen simán odaadná magát egy egyéjszakásra, valami atomkannak)
Gondolom mert akkora igényeik vannak, hogy azt csak aflakan tenyészbikák ütik meg. :P Lehet még a személyiségükkel, modorukkal is akadhatnak problémák.
És egy átlaghím eleve nem is kezd velük, tudván, hogy értelmetlen. (Max. ha van egy kis mani-mani, amitől a sok "de én nem is vagyok olyan nő" gyakran átértékeli az addigi álláspontját.)
Tudom ez elképesztő feltételezés lesz de..... arra gondolt valaki hogy nem is tudom...................................................................................................................................... nem talált magának szimpatikus pasit? Most nem csak a pénztárcáról beszélek, attól hogy valaki szép még ugyanúgy meg kel ltalálnia a neki valót, sőt, Puzsér mondta anno jól hogy a szép nő roszabb állományból válogat mert a kedves, lovagias de szégyenlős srác nem mer odamenni de a sluszkulcscsörgető parazstból meg dunát rekeszthetne viszont ha tegyük fel neki nem az kell meg van lőve.
Van egy barátnőm, 165cm, C-s kosár, szőke, nem szexi inkább aranyos, csendes, szerintem kifejezetten szép és mégis életében nem volt semmi pasi féléje mert egyszerűen nem tud ismerkedni.
"Puzsér mondta anno jól hogy a szép nő roszabb állományból válogat mert a kedves, lovagias de szégyenlős srác nem mer odamenni de a sluszkulcscsörgető parazstból meg dunát rekeszthetne viszont ha tegyük fel neki nem az kell meg van lőve"
Még szerencse, hogy a 21. században élünk, ahol a nő is kezdeményezhet és nem csak azok között választhat, akik nála kezdeményeznek. Nem volt ez mindig így!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!