Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kivételes, okos, gyönyörű. Hányszor hallottuk már ezt? Mégis egyedül. Sokan vagytok így? 21/L
Figyelt kérdés
Vajon az értékes lányok miért nem kellenek senkinek? Hol a hiba..2010. jún. 7. 18:40
1/21 anonim válasza:
Vajon az értékes srácok mért nem kellenek senkinek? Hol a hiba...
18/F
4/21 anonim válasza:
Mert bizony még a kellésért is kell tenni. Ha csak úgy vagy, azzal bizony se magadnak, se másnak nem segítesz.
5/21 anonim válasza:
hiba sztem nem bennünk van,hanem azokba a fiukba akik ezt nem veszik észre=(21L
6/21 A kérdező kommentje:
Ezt sok tapasztalat hozta igy.. hogy dicséret sok, de ált.ban csak sexet akar.. Rengeteg helyre járok nem tudom miből gondolod hogy "csak vagyok".. de már jó egy éve nem találkoztam olyannal akivel komolyabb lehetett volna.. és nem értem, ha ennyi dicséretet kapok, miért nem jön össze semmi.
2010. jún. 7. 18:50
7/21 anonim válasza:
Szerintem nem a fiúkban van a hiba, hanem a lányokban, akik nem veszik észre gáláns lovagokat. :)
8/21 anonim válasza:
én még nem találkoztam gáláns lovaggal=)21Lvoltam
9/21 anonim válasza:
Az értékes, értelmes, udvarias, megértö, érzelmes férfi miért nem kell?? Ja, de kell, max barátnak.
10/21 anonim válasza:
Én 18 évesen vagyok így. Dicsérnek össze-vissza, barátaim is, ismerőseim is, mégis minden pasinak max arra kellek, hogy 1-2x megdugjon. :( Én sem találtam már 1 éve senki olyat, aki komolyabban gondolta volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!