Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kivételes, okos, gyönyörű....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kivételes, okos, gyönyörű. Hányszor hallottuk már ezt? Mégis egyedül. Sokan vagytok így? 21/L

Figyelt kérdés
Vajon az értékes lányok miért nem kellenek senkinek? Hol a hiba..
2010. jún. 7. 18:40
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit baszok el.. nem vagyok egy rihe, nem játszadozom senki érzéseivel, ha kell kezdeményező is tudok lenni.. bárkivel elbeszélgetek.. sok pasinak be is jövök, de egy éve semmi..
2010. jún. 7. 19:30
 12/21 anonim ***** válasza:
Ha ennyire zavar akkor miért nem te kezdeményezel?
2010. jún. 7. 19:34
 13/21 anonim ***** válasza:

En 17 eves vagyok de egy cipoben jarunk

nem mondanam magam szupermodelnek de szep vagyok jo tanulo is vagyok megis nem kellek szinte senkinek

miert van ez igy erre en is kivancsi lennek?

nyitot is vagyok haamr ismerkedem konyeden beszelgetek masokkal eljarok bulizni is akkor mi a baj

egyszer azt a valaszt kaptam egy sractol h o nem szeretne ha a baratnoje okosabb lenne nala

hat minden esetre engem ez letaglozott

mondjuk azt h ki is barandultam belole

2010. jún. 7. 20:42
 14/21 anonim ***** válasza:

Bárcsak találnék még egy ilyet. Egy hónapja mentem szét barátnőmmel, aki pont ilyen. Egy csepp alkoholt nem iszik,nem dohányzik, nem bulizik, de nem is otthonülős, hanem ki a szabdba, meg koncert. Nem egy könnyű megszerezni, hűséges, irtózatosan ragaszkodó, nem beképzelt, szép, és még esze is van.

Olyan kisugárzása, hogy az emebr álla leesik, de nem cicababa. Pont az ellentéte.

Egy csoda.

De sok dolog közbeszólt. Vita, vita, vita.... félreértés.

Sok volt, nem működött.

Vmi ilyen lehetsz te is. Remélem még találok az életben ilyen lányt, és ha működni fog, én feleségül veszem.

Bárcsak tudnám, hol lehet ilyet találni. Én nekem újra ilyen kell.

Még mindig szeretem, és szenvedek. :(

Tehát a válasz: hülyékkel próbálkozol. Én a fél karomat odaadnám, ha mégegyszer találnék egy ilyen lányt.

Sok szerencsét a kereséshez.

25F

2010. jún. 7. 21:09
 15/21 A kérdező kommentje:
örültem az utolsó válaszolónak.. elmosolyodtam rajta, hogy van ilyen fiú még.. csak meg kell találni.. és kívánom hogy te se add fel! talán egyszer találkozunk :)
2010. jún. 7. 21:53
 16/21 anonim ***** válasza:

Ne add fel, csak 1 éve semmi?

Nekem 23 éve semmi, de vigasztal, hogy sok normális lány van még. Csak sajnos még keresve is nehéz találni :(

23/F

2010. jún. 7. 22:21
 17/21 anonim ***** válasza:

Van még ilyen, de nem tudom mennyi.

Remélem én is, hogy megtalálom ezt a lányt.

Keress, mert egyszer a rendes lányok is boldogok lesznek.

Gondolj arra, hogy a menő lányok egy kiégett senkikké vál(hat)nak, mert igazából semmit sme tudnak felmutatni, mert semmire sme jók, te pedig családanya leszel(remélem), és hűséges társ, nem pedig egy zülött erkölcsű ember.

Minden jót!

2010. jún. 7. 22:22
 18/21 A kérdező kommentje:
köszi :)
2010. jún. 7. 22:45
 19/21 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok,tényleg nem kellünk,vagy max.csak szex-re! 25/L
2010. jún. 7. 23:29
 20/21 anonim ***** válasza:
Egy év után azért írok ide, mert a "talán egyszer találkozunk" hozzászólás nekem szólt. Ha olvasod egyszer ezt a kommentet, s volna kedved írni, írj nyugodtan privát e-mailt. Minden jót! Szia!
2011. aug. 7. 10:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!