Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kivételes, okos, gyönyörű. Hányszor hallottuk már ezt? Mégis egyedül. Sokan vagytok így? 21/L
En 17 eves vagyok de egy cipoben jarunk
nem mondanam magam szupermodelnek de szep vagyok jo tanulo is vagyok megis nem kellek szinte senkinek
miert van ez igy erre en is kivancsi lennek?
nyitot is vagyok haamr ismerkedem konyeden beszelgetek masokkal eljarok bulizni is akkor mi a baj
egyszer azt a valaszt kaptam egy sractol h o nem szeretne ha a baratnoje okosabb lenne nala
hat minden esetre engem ez letaglozott
mondjuk azt h ki is barandultam belole
Bárcsak találnék még egy ilyet. Egy hónapja mentem szét barátnőmmel, aki pont ilyen. Egy csepp alkoholt nem iszik,nem dohányzik, nem bulizik, de nem is otthonülős, hanem ki a szabdba, meg koncert. Nem egy könnyű megszerezni, hűséges, irtózatosan ragaszkodó, nem beképzelt, szép, és még esze is van.
Olyan kisugárzása, hogy az emebr álla leesik, de nem cicababa. Pont az ellentéte.
Egy csoda.
De sok dolog közbeszólt. Vita, vita, vita.... félreértés.
Sok volt, nem működött.
Vmi ilyen lehetsz te is. Remélem még találok az életben ilyen lányt, és ha működni fog, én feleségül veszem.
Bárcsak tudnám, hol lehet ilyet találni. Én nekem újra ilyen kell.
Még mindig szeretem, és szenvedek. :(
Tehát a válasz: hülyékkel próbálkozol. Én a fél karomat odaadnám, ha mégegyszer találnék egy ilyen lányt.
Sok szerencsét a kereséshez.
25F
Ne add fel, csak 1 éve semmi?
Nekem 23 éve semmi, de vigasztal, hogy sok normális lány van még. Csak sajnos még keresve is nehéz találni :(
23/F
Van még ilyen, de nem tudom mennyi.
Remélem én is, hogy megtalálom ezt a lányt.
Keress, mert egyszer a rendes lányok is boldogok lesznek.
Gondolj arra, hogy a menő lányok egy kiégett senkikké vál(hat)nak, mert igazából semmit sme tudnak felmutatni, mert semmire sme jók, te pedig családanya leszel(remélem), és hűséges társ, nem pedig egy zülött erkölcsű ember.
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!