Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi volt a legillúziórombolóbb társkeresésénél a másik félben?
Ezt ma kaptam:
"Szia X,
Szeretnék veled beszélgetni... Én Pilpócspusztáról írok neked de van pöpingórán is házam hétvégenként ott szoktam lenni. Egy ipari üzemben dolgozom barométerállítóként pilipócspusztán. Nincs se barátnőm, se exem, sem to szó cim bo rám :)
Ui.: tudom sokan írnak de ne velük foglalkozz hanem velem:)
pusz
Z"
Nyilván a helyszínt és a neveket átírtam. De: Állítólag értelmiségi, mégis kisbetűvel írt majdnem mindent, amit naggyal kéne, és egyébként meg ez a "to szó cim bo rám".... uhhhh...
Egy másik, de nem az egész levelet idézem, csak az uccsó sort:
"Lehet baratsag szextrakkal, anyagi tamogatas mellett."
Aztán: Mikor randin kihúzom a széket, hogy leüljek, és leül rá a pasi.
Vagy mikor a szájában rohadnak a fogai. Uhhh... Vagy mikor melegítőben jön a randira. Amikor felajánlja, hogy első randin menjünk sétálni egy totál kietlen helyre, ráadásul a legnagyobb hidegben (pl. egy kilátó), és mikor megírom, hogy szeretnék emberek között a melegben lenni, akkor eltűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!