Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csúnya fiukat szerető, de jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya fiukat szerető, de jó adottságú lányok vannak még?

Figyelt kérdés

Előző barátnőm sportos volt, pici volt, cuki volt, ágyban is ügyes.

Aztán amilyen pasijairól tudok, mindegyik kis gyerekes pasi volt, tehát semmi férfias/trendi/jóképü összeállitás nem volt, hanem csak olyan sima egyszerü átlagos fiuk.

Jó lenne ismét egy ilyen barátnőt találni, sajnos társkeresőkön esélytelen, mert fel van nyomva mindenki egója, bulikban meg igy 27 évesen nem igazán van esélyem kis 20 év körüli lányokra :( akiknek a csúnya fiúk is jók valamiért...

2017. jan. 13. 11:55
 1/9 anonim ***** válasza:

Buliban 25 fölött van csak igazán esélyed 20 éves lányoknál.

Mindnek idősebb férfi kell, presztizs kérdést csinálnak ebből.

2017. jan. 13. 11:56
 2/9 A kérdező kommentje:

jóóóóóvan, csak tudod én nem az a fajta 27 éves vagyok, akivel lehet villogni.

Az én korom csak egy köszvény, egy teher. :(

2017. jan. 13. 11:57
 3/9 anonim ***** válasza:
Ez a korhatár is kitolódott már szinte.. kb 8 évvel ezelőtt a lányok max 2-3 évvel idősebb férfival jöttek össze. Manapság meg legalább 5-10-15 év korkülönbséggel is
2017. jan. 13. 12:21
 4/9 anonim ***** válasza:
90%

Miért nem inkább olyan barátnőt akarsz, akinek te vagy a legjobb és nem csak az "elmegy, vmire csak jó lesz, legalább nem leszek egyedül" kategória?

Ja, hogy nincs semmi jó tulajdonságod, de elvárod, hogy mások beléd lássák azokat?

2017. jan. 13. 12:28
 5/9 anonim ***** válasza:

Soha nem is voltak ilyen lányok...A kommentekre reagálva most is vannak lábyok akik a korosztályukat kedvelik,pl.én.25 felettivel nem is kezdenék.Nincs apakomplexusom.

19/L

2017. jan. 13. 12:29
 6/9 A kérdező kommentje:

#4/5

szerencsére a lányok már csak ilyenek, és képesek az emberbe látni többet, mint ami.

Erről had ne én tegyek már.

2017. jan. 13. 12:35
 7/9 anonim ***** válasza:
87%

Magyarul neki ne legyen fontos a külső, de neked az?

És még a nőket szapulják ezen az oldalon :DD

2017. jan. 13. 12:59
 8/9 Szergej55 ***** válasza:
Soha nem is voltak.
2017. jan. 13. 13:12
 9/9 anonim ***** válasza:
90%
Ezt az idióta kérdést! Elmondanám, hogy te nem csak csúnya vagy, hanem hülye is!
2017. jan. 13. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!