Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám újrakezedeni? 3 éves szeretői státusz után?
Igen, szégyelljem magam. Eleget lakoltam érte, nekem kellett a tükörbe néznem nap mint nap és élnem a tudattal.
Viszont most vége, véget vetettem neki és mindenél jobban szeretnék egy normális kapcsolatot vagy csak megszabadulni a szorongó érzéstől, hogy nincs velem.
A baj csak az, hogy annyira róla szólt minden áldott napom, annyira szerelmes voltam belé és továbbra is úgy érzem függök tőle, hogy jelenleg úhy érzem soha az életeben nem leszek túl rajta. Már azon is gondolkodtam, hogy elmegyek egy kineziológushoz, mert maga a tudat, hogy nincs velem egyszerűen tönkre tesz. Szét roncsol belülről és kivűlről... Még csak 25 éves vagyok de úgy érzem mintha 80 lennék. ÁLlandóan visszakönyörgi magát és bizonygatja, hogy beadták a válást és hamarosan együtt leszünk. De már annyit tolódott, hogy úgy döntöttem nem kínzom magam tovább.
Komoly segítségre lenne szükségem. Nem akarom 100x is visszafogadni...és teljesen tönkremenni testileg és lelkileg.
A szerelmi bánatnak egyetlen gyógyszere van. Úgy hívják: idő. Minden más csak melléduma, és többet árt, mint használ. A nagy titok az, hogy mindig az adott percre kell koncentrálni. Mindig azt kell túlélni. Aztán a következőt, aztán megint egyet... Az első napokban minden szívdobbanás fáj. Minden lélegzetvétel nélküle felér egy fuldoklással. De pár nap múlva akár fél perc is eltelik anélkül, hogy eszedbe jutna. Pár hét múlva már percekre is megfeledkezel róla. Pár hónap múlva már csak üres óráidban sajdul fel, aztán már csak este, lefekvés után.
Aztán jön valaki, de te a pokolba küldöd, mert nem állja ki az összehasonítást VELE. Aztán jön más, és már nem akarod összehasonlítani. Már nem érdekel, csak azt tudod, hogy VOLT.
"Igen, szégyelljem magam. Eleget lakoltam érte, nekem kellett a tükörbe néznem nap mint nap és élnem a tudattal." :D ezen jót röhögtem, úgy csinálsz, mintha a fajtádnak lenne lelkiismerete, ez zseniális :D
Egyébként pedig színtiszta önuralom kérdése az egész, ennyire nem lehetsz egybites ösztönlény. Persze, nehéz szembenézni az igazsággal, hogy csak hülyített az ember, de legalább magadat ne hülyítsd tovább.. Letiltod mindenhol, soha, semmilyen formában nem válaszolsz neki és megembereled magad. Fájni fog, hiányozni fog, de ez mind átmeneti, idővel el fog múlni. Ha ennyi önkontrollra nem vagy képes, akkor viszont baromira megérdemled, hogy még 10 évet elvegyen az életedből a semmiért. Rajtad múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!