Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-20 éves hölgyek! Ti milyen közeledésnek örülnétek egy szórakozóhelyen?
Nos, nem vagyok elutasító, ha azt érzem, az estét akarod kellemesen eltölteni, nyomulás és kötelezettség nélkül, és nem süt rólad, hogy dugni akarsz. Bocsi.
És ha nem vagy (túl) ittas vagy drogos.
VOlt ilyenből már kapcsolatom, de a nyomulást nem szeretem. Hol a határ? Nem tudom. Kérdés, beszélgetés, és kölcsönös szimpátia. Hogyan szólíts le? Minden kamu szöveget, PUA dolgot mellőzve. AKár hiszed, akár nem, a legjobb, szia Balázs vagyok, van kedved táncolni velem?
A sablon szöveg taszító, és viccesnek szánt is. Őszinteség. Nem mondom, hogy mindig bejön, de lányok sem találnak mindig párt. (Normálisat). Persze kérdés, mi a célod? Rendes lányt megismerni, vagy dugni. Ha dugni akarsz, akkor ribi lányok elé egy drága pezsgő és drága kocsikulcs....
Diszkóba nem ismerkedni járok, hanem bulizni, táncolni a barátaimmal, ki nem állhatom, amikor ott próbálnak nyomulni.
Beülős, beszélgetős helyen szívesebben ismerkedek, ott nincs olyan zene, amitől beszélgetni sem lehet. Ismerkedésnél egyébként is jobban örülnék, ha ez nem abból állna, hogy egy ismeretlen srác tánc közben tapogat éa próbál simulni...
Sokkal jobban örülnék, ha odajönne, hogy csinos/ kedves vagyok, szívesen beszélgetne és megismerne, ha én is szeretném.
Most kaptál pár választ a nők tudatos énjétől, sajnos a gyakorlatban ezek a legtöbbször nem fognak működni.
Nézd meg mit csinálnak a nőknél sikeres férfiak, nem úgy mennek oda, hogy "szia, bocsi, ne haragudj, esetleg volna kedved táncolni?".
Hamar megérzem, hogy van-e értelme egy fiúval ismerkedni, de senkivel se vagyok elutasító. Engem taszít ha valaki cigizik vagy ha alkohol szagú a fiú és úgy jön hozzám. Nyugodtan felkérhet táncolni, de nem tapizás legyen belőle. Én eddig csak szülinapokon vagy más bulikon voltam, s nem diszkóban. Itt az alkoholt nem vásárolni kellett. Legyél kedves, de egy diszkóban tényleg nem igazán lehet ismerkedni.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!