Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Soha nem jön el az én időm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha nem jön el az én időm?

Figyelt kérdés
Soha nem volt még párom. Nagyon ritkán találok olyat, aki külsőre-belsőre teljesen megfog, jól kijövünk, de olyankor is mindig közbejön valaki még mikor ismerkedünk, és inkább őt választják helyettem. Nincs már bizalmam a férfiakban, hogy nem ez fog történni, nincs már bizalmam magamban sem, hogy valaha is elég jó leszek valakinek. Ráadásul úgy érzem, hogy egyre inkább öregszem és kifutok az időből. Van még remény számomra, vagy jobb lenne, ha inkább egyedüllétre rendezném be az életemet?
2017. jan. 13. 00:00
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Átérzem a helyzeted. Szerintem ne add fel. Azokért pedig nem kár, akik nem téged választottak. Közhely, de nagyon igaz :)
2017. jan. 13. 00:04
 2/18 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Én is sokáig így éreztem, aztán "eljött értem a hercegem" :D
2017. jan. 13. 00:08
 3/18 A kérdező kommentje:
25 vagyok
2017. jan. 13. 00:09
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Akkor jön el a te időd, ha teszel is érte. Rajtad állnak az igényeid és az, hogy mit tudsz cserébe nyújtani. Fogalmam sincs, hogy ehhez hogy jön az, hogy a férfiakban elvesztetted a bizalmad.

25 évesen pedig ilyen kérdést feltenni butaság. Rengeteg 25 körüli lányt ismerek, akik hasonló szinten panaszkodnak. Várják a csodát, nem tesznek a dologért és öregnek érzik magukat. 25 évesen, mégis mivel késtek el? Sokan ilyenkor kerülnek ki egyetemről...

2017. jan. 13. 00:17
 5/18 anonim ***** válasza:

Add lejjebb az igenyeid! Legyen eleg,h erezzetek jo magatokat egymassal. A kulsot most ne nezd. Senki sem tokeletes,de attol meg boldogok lehettek.Mondom ezt dogos nokent. En parkapcsolatban szeretek lenni.

N

2017. jan. 13. 00:19
 6/18 A kérdező kommentje:
Teszek érte, aktívan keresgélek, viszont mindig csak csalódás a vége. A férfiakban úgy nem bízom, hogy nem az lesz a vége a következő ismerkedésnek is, hogy talált valaki mást, akivel jobban szeretne lenni.
2017. jan. 13. 00:20
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Mit lehet erre mondani? Valamennyire én is átérzem a dolgot, lévén én sem vagyok annyira fiatal.

Viszont az "aki külsőre-belsőre teljesen megfog": tudom, az idő előrehaladtával csökken az ember rugalmassága, nem csak fizikai tekintetben, ezt még magamon is érzem. De erről azonnal beugrott egy videó:

https://www.youtube.com/watch?v=J9dadkR9SOU

Remélem nem bántottalak meg vele. :)

30F

2017. jan. 13. 00:21
 8/18 anonim ***** válasza:

Mit értesz aktív ismerkedés alatt?

Ha folyamatosan olyan srácokat szemelsz ki, akik mindig találnak mást, akkor nem kollektíven a férfiakban nem kéne bíznod, hanem normálisabban kéne választanod.

2017. jan. 13. 00:25
 9/18 A kérdező kommentje:
A külsőre-belső megfog azt jelentené, hogy vonzódok hozzá. Nem kell hozzá Adonisznak lenni, meg tökéletesnek, vonzódtam már olyanhoz is, akire a józan eszemmel még én is azt mondtam, hogy elég csúnya.
2017. jan. 13. 00:25
 10/18 A kérdező kommentje:
Hogyan kéne normálisabban választanom? Hol kéne keresnem? Az addig nagyon jó, hogy válogassak máshonnan, de önmagában kevés.
2017. jan. 13. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!