Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem jön el az én időm?
Akkor jön el a te időd, ha teszel is érte. Rajtad állnak az igényeid és az, hogy mit tudsz cserébe nyújtani. Fogalmam sincs, hogy ehhez hogy jön az, hogy a férfiakban elvesztetted a bizalmad.
25 évesen pedig ilyen kérdést feltenni butaság. Rengeteg 25 körüli lányt ismerek, akik hasonló szinten panaszkodnak. Várják a csodát, nem tesznek a dologért és öregnek érzik magukat. 25 évesen, mégis mivel késtek el? Sokan ilyenkor kerülnek ki egyetemről...
Add lejjebb az igenyeid! Legyen eleg,h erezzetek jo magatokat egymassal. A kulsot most ne nezd. Senki sem tokeletes,de attol meg boldogok lehettek.Mondom ezt dogos nokent. En parkapcsolatban szeretek lenni.
N
Mit lehet erre mondani? Valamennyire én is átérzem a dolgot, lévén én sem vagyok annyira fiatal.
Viszont az "aki külsőre-belsőre teljesen megfog": tudom, az idő előrehaladtával csökken az ember rugalmassága, nem csak fizikai tekintetben, ezt még magamon is érzem. De erről azonnal beugrott egy videó:
https://www.youtube.com/watch?v=J9dadkR9SOU
Remélem nem bántottalak meg vele. :)
30F
Mit értesz aktív ismerkedés alatt?
Ha folyamatosan olyan srácokat szemelsz ki, akik mindig találnak mást, akkor nem kollektíven a férfiakban nem kéne bíznod, hanem normálisabban kéne választanod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!