Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni hogy bejövök-e egy lánynak? Vannak jelek vagy gesztusok amiből észrevehető?

Figyelt kérdés
Van egy eladó lány akit régóta ismerek,vásárolni szoktam nála..Eddig nem nagyon beszélgettünk de tegnap viszont pár szót váltottunk egymással..Kedves volt és közvetlen..Igazából nekem szimpatikus de valahogy nem szeretném egyből lerohanni azzal hogy elhívom valahova.
2017. jan. 10. 13:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Lehetek Őszinte? Szerintem van egy kis önbizalomhiányod.Szerintem most az a baj,hogy nagyon szeretnél egy kapcsolatot,mert nem jó egyedül.23 évesen még nem kell kétségbe esni.Valószínűleg Te, korodhoz képest komolyabb gondolkodású Vagy és számodra ezért érthetetlen,hogy nem veszik ezt sokan komolyan.Hidd el ha boldog akarsz lenni,akkor lazábban kell ehhez hozzá állni,és hagyni hogy a spontán jó dolgok is megtörténjenek Veled.Ja és ne visszafelé nézz, mindig csak előre,csak a célra!
2017. jan. 10. 14:27
 12/14 A kérdező kommentje:
Végre egy értelmes kommentelő akinek vannak normális tanácsai..Igen önbizalom hiányos vagyok,nem feltétlen szeretnék kapcsolatot csak nem lenne már rossz..A közösségi dolgokról is töröltem magam mert csak a rossz jött onnan is végig..Igaz sok emberrel nem tartottam ott a kapcsolatot..
2017. jan. 10. 14:32
 13/14 anonim ***** válasza:

Tudod pont azért adok ilyen jó tanácsokat,mert én is odavagyok egy félénk önbizalomhiányos pasiért akinek annyira szeretnék segíteni, de nem tudok, nem engedi:)Na mindegy....

Még egy tanács,ne szeparáld el magad mert még jobban magadba fogsz fordulni, keress cimborákat,szórakozz és hódítsd meg azt az eladó lányt:)

2017. jan. 10. 14:41
 14/14 A kérdező kommentje:

Szerintem addig próbálkozz a fiúnak amíg látod értelmét,ugyanis csak annak lehet segíteni aki hagyja..

Én általába egyedül mászkálok el ha úgy van..De az max kis biciklizés vagy egy kis séta..Munka terén sem vagyok valami sikeres,egyik helyen sem tudok megmaradni mert elküldenek,ez a másik bajom sajnos..

2017. jan. 10. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!