Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni hogy bejövök-e egy lánynak? Vannak jelek vagy gesztusok amiből észrevehető?
Figyelt kérdés
Van egy eladó lány akit régóta ismerek,vásárolni szoktam nála..Eddig nem nagyon beszélgettünk de tegnap viszont pár szót váltottunk egymással..Kedves volt és közvetlen..Igazából nekem szimpatikus de valahogy nem szeretném egyből lerohanni azzal hogy elhívom valahova.2017. jan. 10. 13:05
1/14 anonim válasza:
Ha 30 deka párizsit kérsz és 38 lesz belőle, nem kérdezi meg, hogy maradhat-e, és ha nemet mondasz, nem néz rád úgy, mintha legszívesebben ott helyben megfojtana egy kanál vízben, hanem levágja szó nélkül 30-ra.
2/14 A kérdező kommentje:
Nem pont ez a helyzet most amit leírtál kedves kommentelő.
Az ismerkedés nekem mindig is nehezen ment..23 éves vagyok és már szeretnék egy barátnőt mivel negyedik éve vagyok egyedül..
2017. jan. 10. 13:19
4/14 A kérdező kommentje:
Pont annyiba....Szóval ezért nem tudom mit kellene lépnem,mert beégetni nem szeretném magam ha mégis kiderülne hogy én gondolom túl ezt.
2017. jan. 10. 13:26
5/14 anonim válasza:
Az eladóknál rendszerint alapvető dolog a kedvesség, udvariasság (mondjuk ettől függetlenül találkoztam én már elég bunkókkal is). Nem biztos, hogy ő is "úgy" gondol rád, de ezt nem lehet tudni. Beszélgessetek még, ha van időtök, próbálj elsütni pár poént, viccesen bókolhatsz is, és hozzáteheted, hogy "ne mondd meg a barátodnak, mert nem szeretnék holnap tetőtől talpig gipszben ébredni", aztán ha veszi a jeleket, akkor később elhívhatod randira.
6/14 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nem nagyon lehet ott beszélgetni annyira mert folyamatos a forgalom...Maximum hétvégén de akkor meg más van..Tegnap pont volt 5 perc mikor nem jött senki...De az is lehet hogy a főnök szólt rá hogy legyen kedvesebb mert kb leszarta a vevőket eddig most meg közvetlen mindenkivel...De aztán kitudja..
2017. jan. 10. 13:39
7/14 anonim válasza:
Túlgondolod, sokat agyalsz. Most picit bókolsz, udvarolsz ennyi.Ha szimpatikusabb lesz még nehezebb lesz. Nem arra kell gondolni,hogy miért kedves,stb,hanem arra,hogy megismerd aztán ha úgy alakul akkor kapcsolat lesz. Nem szabad görcsölni.
8/14 A kérdező kommentje:
Na igen,de én már nem görcsölök az ilyen dolgokon..Régebben neten ismerkedtem de abból sose jött ki semmi jó,mivel nem nagyon járkálok el sehova nincsenek barátaim se ezért így elég nehézkes..
2017. jan. 10. 13:55
9/14 anonim válasza:
A görcsölést arra írtam,hogy már előre azon agyalsz,hogy biztos azért kedves mert a főnöke kérte,stb.....Lazán állj a dologhoz, ne gondolkozz sokat ne válaszold meg magadnak előre azokat a kérdéseket amikre neki kell majd felelnie.Sajnos ettől hal már meg az elején minden kapcsolat, mindent előre lejátszunk az agyunkban,ami arra jó,hogy az ember a végére bele se merjen kezdeni,de kellenek ám a "pofonok" a csalódások, a kudarcoknagyon jól lehet belőlük tanulni.
10/14 A kérdező kommentje:
Na igen,csak nekem mindig kudarc és csalódás jön,olyan embereket kifogtam hogy fuhú..Egyik idiótább volt a másiknál,ami meg jó lett volna annak egyéb oka volt hogy nem sikerülhetett..Tudom sokan túl sokat agyalnak de a mai emberek nagy része nem is veszi komolyan a párkeresést a meglátásom szerint.
2017. jan. 10. 14:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!