Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők többsége mi alapon gondolják úgy, hogy komoly kapcsolatra nekik semmit nem kell csinálniuk?
Jó van a szépség külső.. de szerintem az nem elég egy hosszabb távú kapcsolathoz.
Azt sem értem, hogy miért gondolják úgy, hogy ők ülhetnek a babérjaikon válogatva, elszórakozgatva, s majd a férfi teperjen mert a férfi dolga? Miből gondolják hogy a férfiaknak akik hosszabb távban gondolkodnak pont nem kell nekik ilyen nő, aki követelőzik beadja az igényeket, meg azért legyen vele a férfi mert hogy tud szeretni és milyen csini a külseje? ilyen nő Ilyen hozzáállással, erőbedobással nem hinném hogy hosszú élettartamu kapcsolat alakulna ki.
Szerintem összemosol két dolgot. Az ismerkedés során az ember (legyen nő, vagy férfi) jó esetben felméri, hogy a másik mennyire illik hozzá. Szerintem természetesen, hogy önmagát eléggé ismerő ember nem akar összeállni bárkivel, hanem csak olyannal, akivel előreláthatólag jól alakul majd a kapcsolat. Erről szól a kezdeti "tesztelgetés". Persze ha kölcsönös a szimpátia, akkor itt is fontos a kölcsönösség, a pozitív megerősítések adása egymásnak, de ha nem vonz a másik, akkor bizony nem fogom biztatni.
Amikor azonban már létrejön a párkapcsolat, akkor számomra egyértelmű, hogy mindkét félnek tenni kell a kapcsolat működéséért. Pedig nő vagyok...
Mert te szép külsejű felszínes babákat preferálsz arról most ki tehet? Nem csak ez a nőtípus létezik bármennyire próbálják itt bizonygatni.
Aki pitsákra hajt ne csodálkozzon, hogy nem fog tőle semmit kapni csak elvárásai lesznek. Javaslom ismerkedj nőkkel is! Zongorázni lehet a különbséget.
És hol van az a rengeteg külföldi pasi? :D Egyetlen külföldivel találkoztam mióta pesten élek, ő is lány volt, és tanulni jött.
Amúgy ha olyan ember viszi el előled a nőket, aki nem beszéli az anyanyelvüket, kulturális különbségeknek teszi ki őket, nagy eséllyel távkapcsolattá silányul a viszony, meg hasonlók, akkor inkább gondolkozz el, hogy mi van veled, hogy még ők is "kapósabbak" nálad. :D
Amikor kinézel magadnak egy nőt, aki tetszik azt meg kell hódítani. Így volt mindig is amióta világ a világ.
A pasi a dominánsabb, neki kell kezdeményeznie, irányítani az ismerkedési folyamatot.
Ha megnyerted magadnak a nőt nem marad el a jutalom, mert a nő odaadó lesz, szeretettel teli, kedves.
Egy nőért meg kell küzdeni, mert ha a nő hódol be a pasinak az már nem jó..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!