Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők többsége mi alapon gondolj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők többsége mi alapon gondolják úgy, hogy komoly kapcsolatra nekik semmit nem kell csinálniuk?

Figyelt kérdés

Jó van a szépség külső.. de szerintem az nem elég egy hosszabb távú kapcsolathoz.

Azt sem értem, hogy miért gondolják úgy, hogy ők ülhetnek a babérjaikon válogatva, elszórakozgatva, s majd a férfi teperjen mert a férfi dolga? Miből gondolják hogy a férfiaknak akik hosszabb távban gondolkodnak pont nem kell nekik ilyen nő, aki követelőzik beadja az igényeket, meg azért legyen vele a férfi mert hogy tud szeretni és milyen csini a külseje? ilyen nő Ilyen hozzáállással, erőbedobással nem hinném hogy hosszú élettartamu kapcsolat alakulna ki.

2017. jan. 9. 13:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem összemosol két dolgot. Az ismerkedés során az ember (legyen nő, vagy férfi) jó esetben felméri, hogy a másik mennyire illik hozzá. Szerintem természetesen, hogy önmagát eléggé ismerő ember nem akar összeállni bárkivel, hanem csak olyannal, akivel előreláthatólag jól alakul majd a kapcsolat. Erről szól a kezdeti "tesztelgetés". Persze ha kölcsönös a szimpátia, akkor itt is fontos a kölcsönösség, a pozitív megerősítések adása egymásnak, de ha nem vonz a másik, akkor bizony nem fogom biztatni.

Amikor azonban már létrejön a párkapcsolat, akkor számomra egyértelmű, hogy mindkét félnek tenni kell a kapcsolat működéséért. Pedig nő vagyok...

2017. jan. 9. 14:21
 12/21 Lazy Lover ***** válasza:
0%
férfi többlet van! így megtehetik hogy semmit se csináljanak 1 kapcsolatért ill sok férfi pincsi kutya lett hogy nőt kapjon
2017. jan. 9. 14:35
 13/21 anonim ***** válasza:
61%

Mert te szép külsejű felszínes babákat preferálsz arról most ki tehet? Nem csak ez a nőtípus létezik bármennyire próbálják itt bizonygatni.

Aki pitsákra hajt ne csodálkozzon, hogy nem fog tőle semmit kapni csak elvárásai lesznek. Javaslom ismerkedj nőkkel is! Zongorázni lehet a különbséget.

2017. jan. 9. 14:36
 14/21 anonim ***** válasza:
76%
Lazy Lover, nincs férfitöbblet. Ja, hogy a pasik 70%-a a lányok 20%-ának a talpát nyalja? Úgy már igen, a fullos cicababáknál természetesen van kínálat bőven pasikból. Közben sok lány van, akihez nem is szólnak a férfiak, pedig amúgy normálisak, és érdeklődőek lennének. :)
2017. jan. 9. 14:44
 15/21 Lazy Lover ***** válasza:
0%
de az van mert sok külföldi férfi jár ide csajozni meg a 20 on éves nőkre rá hajtottak a 30.40 éves faszik és kapósak mert ott már van ház kocsi pénz
2017. jan. 9. 14:49
 16/21 anonim ***** válasza:
74%

És hol van az a rengeteg külföldi pasi? :D Egyetlen külföldivel találkoztam mióta pesten élek, ő is lány volt, és tanulni jött.

Amúgy ha olyan ember viszi el előled a nőket, aki nem beszéli az anyanyelvüket, kulturális különbségeknek teszi ki őket, nagy eséllyel távkapcsolattá silányul a viszony, meg hasonlók, akkor inkább gondolkozz el, hogy mi van veled, hogy még ők is "kapósabbak" nálad. :D

2017. jan. 9. 14:53
 17/21 anonim ***** válasza:
2017. jan. 9. 14:59
 18/21 anonim ***** válasza:
93%
Mert néhány igénytelen pincsikutya csávó, akik állandóan azon aggódnak, hogy csak legyen valakijük nyáladzanak ezekért a nőkért, igaz hogy 200-an írnak egyszerre egy nőnek de őket ez nem zavarja hogy a csaj egója már a plútót súrolja, azér folytatja a teperést, én férfiként magas igényekkel rendelkezem amikhez ragaszkodom így igényes nőket találok meg mindig a vonzás törvénye alapján, ami egyébként teljesen igaz, azt vonzod be amire gondolsz, tök m1 hogy negatívan vagy pozitívan, írd le egy papírra az igényeid hogy milyen nőt akarsz mi a fontos nálad és hidd el hogy olyanok fognak körbevenni és úgy is történik... Ezért van az hogy sokan állandóan arra gondolnak hogy mennyi a ri banc és folyton azokat találják meg.
2017. jan. 9. 15:04
 19/21 anonim ***** válasza:
60%

Amikor kinézel magadnak egy nőt, aki tetszik azt meg kell hódítani. Így volt mindig is amióta világ a világ.

A pasi a dominánsabb, neki kell kezdeményeznie, irányítani az ismerkedési folyamatot.

Ha megnyerted magadnak a nőt nem marad el a jutalom, mert a nő odaadó lesz, szeretettel teli, kedves.

Egy nőért meg kell küzdeni, mert ha a nő hódol be a pasinak az már nem jó..

2017. jan. 9. 15:30
 20/21 anonim ***** válasza:
73%
Én nő vagyok, és soha nem ismerkedtem így senkivel. Sőt, kifejezetten szeretem kérdezgetni a másikat, hogy minél többet megtudjak róla.
2017. jan. 9. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!