Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van egy csaj, aki fogalmam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy csaj, aki fogalmam sincsen mit szeretne?

Figyelt kérdés

Nos leírom amit látok én tőle:

Elvileg barátok vagyunk, és úgy is kezeljük egymást alapvetően.DE felőlem akár több is lehetne belőle, azonban múltkor előttem ecsetelte hogy az xy srác milyen helyes szerinte.

Én meg azért tudom,hogy nem abba a kategóriába tartozom,akik tökéletes arccal,genetikával,mindennel születtek.

Egy közös baráti társaság miatt szoktunk néha találkozni,illetve néha az egyetemen is összefutunk.

Ha kettesben találkozunk,majd kicsattan a kedve,és nagyon kedves velem,jókat beszélgetünk, és jól elvagyunk.Mosolyog,érdeklődik stb.,és én is felé.

Ha társaságban vagyunk, akkor is nagyon jó a kedve, másokkal is elbeszélget. De megfigyeltem, hogy kettesben csak velem beszélget külön,és legutóbb megfigyeltem,hogy csak velem volt kicsit flegmább,durcás, senki mással nem volt olyan.Ezt szavakban is és viselkedésben is megfigyeltem. Ha látta hogy őt figyelem, rám nézett,és után direkt flegmán elrántotta a fejét látványosan. Oltogatni is próbált picit szavakban.

De utána mikor ismerősömmel dumáltunk, ő is jött persze, és durcázott velem, aztán mikor elkezdtem dumálni vele kettesben,mert ismerősöm addig hozott innivalót mindenkinek, egyből tök kedves lett velem.

Ha a hátát megérintettem,simogattam picit, nem zavarta egyáltalán.

Szóval valaki fejtse meg, én bonyolítom túl, és ezt sima barátságnak gondolja ő is,és semmi több, vagy azért lehet benne több is esetleg?

Köszönöm a hasznos válaszokat.

2017. jan. 9. 12:39
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
"hogy kettesben velem beszélget külön"-na most kettesben kivel mással tudna még beszélni szerinted?
2017. jan. 9. 12:42
 2/5 A kérdező kommentje:

Mással nem beszélget ilyen módon,tehát nem vonul félre velük, hanem a társaség is ott van egyben és úgy beszélgetnek.

Velem viszont külön szeret beszélni,amikor csak ketten vagyunk,és senki más a közelben...

2017. jan. 9. 12:46
 3/5 anonim ***** válasza:
ezek alapján azt mondanám, hogy csak baráti részéről, de egy leírásból elég nehéz megmondani, szóval nem 100%
2017. jan. 9. 12:59
 4/5 anonim ***** válasza:
63%
Miért kell ezt ennyire túlspilázni? A krémest is szeretik a csajok, mégsem azt eszik. Az, hogy valaki külsőleg bejön, még nem jelenti azt, hogy járna is vele. Nem kell tökéletes arccal, genetikával, stb-vel rendelkezned ahhoz, hogy te legyél számár a tökéletes férfi. Az a helyzet, hogy folyamatosan kapod tőle a jelzéseket, csak mivel te pasi vagy, férfiaggyal próbálod ezeket értelmezni. Ő meg közben baromira nem ért, hogy miért nem mozdulsz már?
2017. jan. 10. 13:10
 5/5 A kérdező kommentje:

4-es.

Szóval szerinted ezek arra utalnak,hogy lehetne több is köztünk? Mert számomra ő nagyon fontos személy, és a későbbiekben még sokat fogunk találkozni. De nagyon hülyén nézne ki,ha a közös összejöveteleken kerülnénk emiatt egymást,mert mondjuk bepróbálkoztam nála és ő tök nem ezt gondolja.

2017. jan. 10. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!