Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha randi után 3 nappal nem keres a nő, rá lehet kérdezni
konkrétan, hogy akar-e még velem találkozni?
Figyelt kérdés
Csütörtökön randiztunk. Akkor azt beszéltük meg, hogy keressük egymást. Pénteken ráírtam, beszéltem vele, készségesen válaszolt. Azóta 2 nap telt el, nem írtam neki, vártam, hogy ő írjon, de semmi. Rá lehet kérdezni, hogy akar-e tőlem valamit? Az a baj, hogy régen jártam már úgy, hogy pont hasonló volt a szituáció, megkérdeztem konkrétan, hogy akarok vele még randizni stb. De nyomulós lettem, emiatt azt írta akkor, hogy nem akar tőlem semmit. Ezért nem tudom hogy reagáljam le a csendet. Mert lehet azt várja, hogy én keressem őt (persze pénteken azt mondta, hogy majd ír nekem).
Én nem másznék falra, ha megkérdeznék, akarok-e találkozni.
A mikor akarsz találkoznira viszont "lehűlnék", hogy meg se kérdezi akarok-e?
2017. jan. 8. 22:21
22/37 anonim válasza:
Nem mikor akar, hanem mikor ér rá! Nem mind1! :) A nő se azt írja, hogy nem akar, hanem nem ér rá, ha nem akar... Ne menjünk bele... :D
2017. jan. 8. 22:23
23/37 A kérdező kommentje:
Úgy látom akkor itt már ellentétek vannak, a csajozós pasik azt mondják, hogy mikor ér rá a nő és jöjjön randira, a nő (ha a válaszoló az), meg azt írja, hogy faragatlan a férfi, hogy rá sem kérdez, hogy akar-e randizni, hanem szinte cipel magával.
2017. jan. 8. 22:34
24/37 A kérdező kommentje:
,,Egyik sem igaz, csóró egyetemista vagyok. :) "
Azért a csóró, nem Brad Pitt külsejű egyetemisták iránt nem érdeklődnek 90%-ban a nők. Tapasztaltam magamon és ismeretségi körömben.
2017. jan. 8. 22:38
25/37 anonim válasza:
Teszteld le, melyik működik jobban, ha bizonytalan vagy! ;)
Nálam még egy csaj sem sértődött be azon, hogy megkérdeztem mikor ér rá találkozni, inkább örülnek, hogy nem futjuk a felesleges köröket. Lehet azért, mert direkt kerülöm a hisztériákat. :)
2017. jan. 8. 22:38
26/37 anonim válasza:
"Azért a csóró, nem Brad Pitt külsejű egyetemisták iránt nem érdeklődnek 90%-ban a nők. Tapasztaltam magamon és ismeretségi körömben."
Ha te mondod, és ez a valóságod, biztos így is van! :)
2017. jan. 8. 22:40
27/37 anonim válasza:
"Pénteken ráírtam, beszéltem vele, készségesen válaszolt. Azóta 2 nap telt el, nem írtam neki, vártam, hogy ő írjon, de semmi." Szerinted nem te vagy a soros?????????
2017. jan. 8. 22:47
28/37 anonim válasza:
lehet kiszagolta hogy nem vagy gazdag
2017. jan. 8. 22:48
29/37 anonim válasza:
"lehet kiszagolta hogy nem vagy gazdag"
Gratulálunk, egy újabb önsorsrontó negatív gondolat. Ilyenkor halljátok magatokat? :)
2017. jan. 8. 22:54
30/37 A kérdező kommentje:
Szerintem ezt eddig is sejtette, mivel mentőtiszt vagyok átlagos bérrel. Ő meg villamosmérnöknő (ritka).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!