Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha randi után 3 nappal nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha randi után 3 nappal nem keres a nő, rá lehet kérdezni konkrétan, hogy akar-e még velem találkozni?

Figyelt kérdés
Csütörtökön randiztunk. Akkor azt beszéltük meg, hogy keressük egymást. Pénteken ráírtam, beszéltem vele, készségesen válaszolt. Azóta 2 nap telt el, nem írtam neki, vártam, hogy ő írjon, de semmi. Rá lehet kérdezni, hogy akar-e tőlem valamit? Az a baj, hogy régen jártam már úgy, hogy pont hasonló volt a szituáció, megkérdeztem konkrétan, hogy akarok vele még randizni stb. De nyomulós lettem, emiatt azt írta akkor, hogy nem akar tőlem semmit. Ezért nem tudom hogy reagáljam le a csendet. Mert lehet azt várja, hogy én keressem őt (persze pénteken azt mondta, hogy majd ír nekem).
2017. jan. 8. 21:42
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%

6-os vagyok és igen, jól látod, azt sem mondjuk a nőnek, hogy akarunk tőle valamit, mert ezt is utálják. Egyáltalán ne hozd fel a párkapcsolat témáját, ez az ő dolga, hogy felhozza, akkor, amikor a saját tempójában eljutott oda, így nem érzi azt, hogy nyomulsz.

Neked semmi más dolgod nincs, mint hogy lezsírozz egy konkrét randit mindenfajta köntörfalazás és bizonytalanság nélkül és jól érezzétek magatokat, többnyire a nőre figyelve és róla érdeklődve. A nők szeretnek magukról beszélni és nevetni a humorodon, ennyit kell tenned. Minden más nem illik bele egy randiba.

2017. jan. 8. 21:56
 12/37 anonim ***** válasza:
91%
És te miért nem írdz neki??
2017. jan. 8. 21:59
 13/37 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy a legtöbb nő, még ha nem is egy gyönyörű, szupercsaj, elérhetetlent játssza. Volt nekem is pár barátnőm, mára ugye exek. Volt köztük is 1-2 olyan, hogy csinos volt, okos, de a két éves kapcsolatunk alatt 95%-ban nekem kellett keresni őt, mert ez a pasi dolga. Ő akkor keresett, ha szülinapom volt, vagy valami nagyon extra. Távkapcsolatban éltünk, el kell mondanom. Volt olyan barátnőm is, aki szintén ilyen volt, szakítottunk, de összejártunk még szeretkezni. Közben táncoktatásra jártunk, próbálkoztak nála a férfiak, volt aki azt mondta, hogy ő jó pasi, kérje fel a nő őt (vagyis a volt párom). Volt párom meg mondta, azt lesheti, ő soha nem keres egy férfit, az nem a nők dolga.
2017. jan. 8. 22:03
 14/37 anonim ***** válasza:
69%
Rosszul látod, nem a pasi dolga, hogy üldözze a nőt, nem tudom miért van ez a hülyeség folyton az emberek fejében. 80%-90%-ban a barátnőim keresnek. A pasi dolga, hogy amikor a nő keresi valami ürüggyel, ráír, stb, akkor leszervezzen egy konkrét randit/találkozót, és ennyi. Az első egy két randin után még lehet, hogy neked kell keresni a nőt, de ha mindent jól csinálsz és elég időt hagysz nekik, hogy a saját tempójukban közeledjenek, egy idő után le sem fognak szállni rólad. Amíg üldözöd a nőket és a fülükön lógsz, sosem fogják biztonságban érezni magukat melletted!
2017. jan. 8. 22:09
 15/37 anonim ***** válasza:
82%
Most te jössz, te vagy a férfi/papucsállatka, rajtad áll! :P
2017. jan. 8. 22:10
 16/37 A kérdező kommentje:
Írt az előbb magától, hogy hogy telt a napom. Szóval még érdeklem, úgy tűnik.
2017. jan. 8. 22:11
 17/37 A kérdező kommentje:

,,80%-90%-ban a barátnőim keresnek".

Rettenet jó és érdekes (esetleg gazdag) pasas lehetsz, vagy a nő nagyon beléd esett. Nekem a 4 kapcsolatom alatt majd mindig én kerestem a nőket. Pedig szerettek engem.

2017. jan. 8. 22:14
 18/37 anonim ***** válasza:
Szuper! Szívesen beszélgetnél vele még élőben, mikor ér rá találkozni, ennyit kell kérdezned. :)
 19/37 anonim ***** válasza:
77%

Sztem is inkább hívd el randira

Én nőként írnék ebben a helyzetben, de fene tudja

20/37 anonim ***** válasza:
35%

"Rettenet jó és érdekes (esetleg gazdag) pasas lehetsz"

Egyik sem igaz, csóró egyetemista vagyok. :)

Csak tanulok a hibáimból és kezdem érteni a nők gondolkodását.

2017. jan. 8. 22:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!