Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes elvinni első randin a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes elvinni első randin a lányt, lovagolni, skanzen múzeumba, nyilazni, disznótorba?

Figyelt kérdés

A felmenőim olyanok, akik nagyon büszkék hogy ebbe az országban élhetnek és ide születtek, ezt nevelték belém is.

Nekünk van az udvarban egy jurta nyáron, szoktunk abban is lenni.

Van egy hatalmas udvar lovakkal, disznókkal.

Sokat szoktam íjászkodni, versenyekre is járok.

Arra gondoltam, ha lesz disznótor, elhívom, és akkor lehet mindent csinálni, amit régen csináltak a fiatalok.

Jó ötlet lenne?

2017. jan. 7. 15:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
56%

A disznótor tökéletes és azonnal be is foghatod belet mosni.

Akár, a halefot is a kezébe nyomhatod, reggeli tornaként szúrjon ő. Majd megkínálod egy pohár friss vérrel.

2017. jan. 7. 16:28
 12/16 anonim ***** válasza:
75%

Ez abszolut a lanytol fugg. Nalam nem lenne sikered, mert nem eszem sertest, igy egy disznotoron maximum undorodnek, ami nem tenne jo benyomast, valamint ettol a magyarkodastol maximum nevetogorcsot kapnek (es nem csak azert mert kb. nem letezik olyan hogy "magyar ver" mar eleg regota), szoval ez meg bennem nem kelte jo benyomast.

Elotte mindenkepp ismerd meg a lanyt alaposan. Elso randin meg ezt a felmeno bemutogatast mindenkepp felejtsd el.

2017. jan. 7. 16:35
 13/16 anonim ***** válasza:
Vidd csak ki a terepre, legalább meglátod, hogy mennyire dolgos. :D
2017. jan. 7. 16:51
 14/16 anonim ***** válasza:
44%
Ez csak akkor működik, ha már régóta barátok vagytok a lánnyal. De akkor is egy programra hívd el, ne ötre egyszerre! És nem is randinak tekintsd, mert el fog szaladni. Szülőknek bemutatás meg... egyáltalán hogy jutott ez eszedbe? Kicsit gondolkozz már a másik fejével. Azt se tudja szerencsétlen, hogy nem-e vagy egy pszichopata, de már a szülőknek kell bemutatkoznia.
2017. jan. 7. 17:27
 15/16 anonim ***** válasza:
89%

Két hete volt nálunk disznótor. Én nem tudom kérdező, te csak nézni szoktad, amit a "felmenőid" csinálnak, mint a skanzenban, vagy dolgozol is? Ha nem csak bámészkodsz, akkor bizonyára tudod, hogy a disznótor az MUNKA. Betonozni nem akarod vinni a lányt? Vagy esetleg egy irodába jegyzőkönyvet másolni? Óóóó Jesus, remélem vicc ez a kérdés, ezer sebből vérzik.

Na folytatom ott, hogy első randin rohadtul nem a "felmenőidre" vagyok kíváncsi, hanem rád. (Felmenők alatt senki nem a szüleit, nagyszüleit érti, hanem ameddig az emlékezet visszanyúlik addig az összes őst, csak úgy szólok.) Nem akarok bratyizni a részeg böllérrel sem.

Télen NEM viszünk leányt a szabadba, ez alap!!! Kell neked, hogy megfázzon és hetekig antibiotikum kúrára járjon, utána jöjjön a menetrendszerű hüvelygomba? Ugye nem, kérdező?

Ne vidd el lőni sem első randin. Tudhatnád, hogy az íjászat az komoly dolog, rohadtul oda kell figyelni a biztonságra, akkor megyünk ki a vesszőért, ha már senki nem lő stb, te meg ott akarsz enyelegni? Plusz szerinted ki akar az első randin olyan programot, amiben ő béna a másik meg profi? Számomra az volna az utolsó randi, ahol nekem valamit tanulnom kell, meg persze csodálnom a másik ügyességét.

Én vidéki vagyok, parasztcsaládból, három évig íjászkodtam, fontos nekem a hazám meg a hagyományaim, szeretem az állatokat - ennek ellenére sikítófrászt kapok tőled kérdező. Én esküszöm arra gyanakszom, hogy te valami pesti belvárosi fiúcska vagy, aki most a közhelygyűjteményből idetrollkodott egy kérdést. Képzeld, vidéken is kultúremberek vannak, a kisvárosokban is van kávézó, pizzéria, cukrászda, és a Paraszt Józsi is oda viszi el randira a Paraszt Julcsát. Veled valami nagy gáz van kérdező...

2017. jan. 7. 18:29
 16/16 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem ne vigyed, a végén csak azért fog veled találkozni, hogy legyen hol szórakoznia ingyen és csak kihasznál majd.
2017. jan. 7. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!