Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes elvinni első randin a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes elvinni első randin a lányt, lovagolni, skanzen múzeumba, nyilazni, disznótorba?

Figyelt kérdés

A felmenőim olyanok, akik nagyon büszkék hogy ebbe az országban élhetnek és ide születtek, ezt nevelték belém is.

Nekünk van az udvarban egy jurta nyáron, szoktunk abban is lenni.

Van egy hatalmas udvar lovakkal, disznókkal.

Sokat szoktam íjászkodni, versenyekre is járok.

Arra gondoltam, ha lesz disznótor, elhívom, és akkor lehet mindent csinálni, amit régen csináltak a fiatalok.

Jó ötlet lenne?

2017. jan. 7. 15:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
92%
Ezek jó programok, ha a lánynak hasonlóan beletartoznak az érdeklődési körébe. Viszont akkor sem első randira valók.
2017. jan. 7. 16:00
 2/16 anonim ***** válasza:
67%
Velem meg lennél lőve mert nem rajongok a lovakért bár gyönyörű állatnak tartom őket nem rajongok a fene nagy magyarságot hirdető dolgokért és a múltért és nagyon nem szeretek idegenek között lenni (lásd disznóvágás). De valószínűleg nem is jönnénk össze szóval érdemes olyan párt keresni aki hasonló körökben mozog.
2017. jan. 7. 16:04
 3/16 anonim ***** válasza:
82%

Mindenesetre a lovaglás, íjászat tetszene (úristen, hátulgombolós korom óta lovagolni szeretnék tanulni...), a többi az kicsit vad randiprogramnak, pláne a kapcsolat kezdetén. Ha már együtt vagy a lánnyal, ok.

Persze az sem hátrány, ha van egy hasonló gondolkodásmódja, mint neked.

2017. jan. 7. 16:06
 4/16 anonim ***** válasza:
89%

A lovaglással és íjászattal semmi bajom, de a múlt, nagymagyarság/ősmagyarság hidegen hagy.

Disznótorra meg elrángatni sem lehetne, számomra gusztustalan, pedig nem városban nőttem fel.

2017. jan. 7. 16:08
 5/16 anonim ***** válasza:
81%

Első randi disznótoron?

Ez csak nekem tűnik abszurdnak?

2017. jan. 7. 16:11
 6/16 anonim ***** válasza:
67%
A disznótor nekem is abszurd, pedig voltam már nem egyen.
2017. jan. 7. 16:12
 7/16 A kérdező kommentje:

Egy ilyen kellemes délelőtti programra gondoltam, eljön ide, megismerkedik a felmenőimmel, értsd családdal:) , majd egy csomó program van.

persze a disznótor egy adott napon van csak, ha nem akkor jön, azon már nem tud részt venni, és enni a finom kajából.

Így értettem.

2017. jan. 7. 16:14
 8/16 anonim ***** válasza:
Ilyenkor nem. 10 perc se kell, és befagy a hátsó fele, meg a tied is. 10 perces randi meg nem menő. Üljetek be valahová, majd tavasszal lehet kinti programot csinálni.
2017. jan. 7. 16:16
 9/16 anonim ***** válasza:
73%

Nem hiszem, hogy arra vágyna, hogy töltse a bélbe a hurkát meg a kolbászt.

Vidéki vagyok, de az a disznóvágás szag még az én gyomromat is próbára teszi...

2017. jan. 7. 16:17
 10/16 anonim ***** válasza:
91%
Első randin minek a családot bemutatni?Ritka nagy hülyeség,lehet elijeszted vele.Aztán egy disznótor nem épp egy mai lányoknak való dolog,még az is könnyen rosszul lesz tőle,aki amúgy örömmel eszik hurkát kolbászt stb.Mikor először voltam,nekem is majdnem kifordult a pálinka a gyomromból,pedig nem tartom magam kifejezetten finnyásnak.(ui.: amúgy ha van fölösbe májas/véres hurka,sült kolbi,toros káposzta elpostázhatnád xD) 21/L
2017. jan. 7. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!