Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes elvinni első randin a lányt, lovagolni, skanzen múzeumba, nyilazni, disznótorba?
A felmenőim olyanok, akik nagyon büszkék hogy ebbe az országban élhetnek és ide születtek, ezt nevelték belém is.
Nekünk van az udvarban egy jurta nyáron, szoktunk abban is lenni.
Van egy hatalmas udvar lovakkal, disznókkal.
Sokat szoktam íjászkodni, versenyekre is járok.
Arra gondoltam, ha lesz disznótor, elhívom, és akkor lehet mindent csinálni, amit régen csináltak a fiatalok.
Jó ötlet lenne?
Mindenesetre a lovaglás, íjászat tetszene (úristen, hátulgombolós korom óta lovagolni szeretnék tanulni...), a többi az kicsit vad randiprogramnak, pláne a kapcsolat kezdetén. Ha már együtt vagy a lánnyal, ok.
Persze az sem hátrány, ha van egy hasonló gondolkodásmódja, mint neked.
A lovaglással és íjászattal semmi bajom, de a múlt, nagymagyarság/ősmagyarság hidegen hagy.
Disznótorra meg elrángatni sem lehetne, számomra gusztustalan, pedig nem városban nőttem fel.
Első randi disznótoron?
Ez csak nekem tűnik abszurdnak?
Egy ilyen kellemes délelőtti programra gondoltam, eljön ide, megismerkedik a felmenőimmel, értsd családdal:) , majd egy csomó program van.
persze a disznótor egy adott napon van csak, ha nem akkor jön, azon már nem tud részt venni, és enni a finom kajából.
Így értettem.
Nem hiszem, hogy arra vágyna, hogy töltse a bélbe a hurkát meg a kolbászt.
Vidéki vagyok, de az a disznóvágás szag még az én gyomromat is próbára teszi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!