Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kb ilyen test már jó a lányoknak? Ezzel már jól mehet a társkeresés?
Vannak itt elég agyrém nőszemélyek úgy néz ki, akiknek a sportról, testfelépítésről nem sok fingjuk van az látszik. Ez a fickó mackós, meg hájas...hát egyik sem. UFC ketrecharcos, ennek megfelelő erőteljes fizikummal, izomzattal. Hájas még viccnek is rossz, hasán még a kockák is látszódnak, ergó a testzsírszázaléka igencsak átlag alatt van. Genetikájából adódódan látszik h széles, csontozata van, a dereka is alapból széles, nem a zsír miatt. Olyanokba már bele sem megyek h 3 alapvető testalkattípus van és azok keverékei, amik meghatározzák a test csontozatának szélességét, az izomzatot és a hízásra való hajlamot (ektomorf, mezomorf, endomorf). A fickó genetikája már ránézésre megmondom endomorf, esetleg endomorf és mezomorf keverék.
Akit érdekel a dolog keressen rá gugliban. Egy ilyen alkatot akkor is erősebb, vaskosabb a csontozat és nagyobb izomtömeg miatt ha még kevesebb zsír is van rajta, mint a keskeny, vézna ektomorf alkaton.
#22: Te biztos jobban értesz ehhez, de nekem akkor is a vékonyabb és szálkásabb tetszik. ELméletileg. A párom macisabb, és nem ilyen izmos, de most a kérdés a vizuális ingerekről szólt.
Nem, nem ez számít társkeresésben, akkor sem, ha nem vagytok képesek kedves fiúk megérteni.
Én csak a tényeket írtam le, tudom, hogy nem ez számít a párkeresésben, legalábbis amig nem extrém mértékben kövér vagy sovány valaki, addig normál esetben nem ez a döntő.
Te ennél szálkásabbra soványabbra buksz elvileg, párod mégis vaskosabb, maci alkat.
Nekem is tetszett már nőben kifejezetten vékony és teltebb, formásabb is, nem ezen múlik, az összképen, illetve nálam az arcon inkább. Összességében vagy tetszik vagy nem az a bizonyos valaki, és nem az alkata miatt, ha az nem túlzó mértékű.
+egy "alfa" akkor is
Alfa nem KINÉZET!
Az alfa intelligencia, és izomra könnyebb gyúrni, agyra nehezebb, és ti fiúk, a könnyebb utat választjátok, sikertelenül :)
Ez a gond és a sírás oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!