Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért jön mindenki azzal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jön mindenki azzal, hogy a párkapcsolatokban kompromisszumot kell kötni, mikor még benne sem vagyok?

Figyelt kérdés

Társat keresek egy ideje és sok helyen hallom, hogy béküljek ki a másik rossz tulajdonságaival, fogadjam el őket, kössek kompromisszumot. Dehát még benne sem vagyok a kapcsolatban. Most indítsak így egy kapcsolatot? Ennyi erővel akárkivel összejöhetnék, hiszen majd tolerálom a nem szimpatikus dolgait.

Kapcsolaton belül oké, ahol már megláttad azt az értéket a másikban, ami miatt összejöttél vele és ezt igyekszel megőrizni.

De amíg nem látsz semmi értékeset, miért kellene bármit elfogadni?

2017. jan. 5. 21:09
 1/4 anonim ***** válasza:
91%

Nem kell semmit elfogadni, csak ha válogatsz akkor ne vinnyogj, hogy nem találsz senkit, mert minden nő r_

ibanc/minden pasi disznó.

2017. jan. 5. 21:12
 2/4 anonim ***** válasza:
26%

Ne akarj ebben semmit

Az egyik pillanatban zeng a "gáz, ha kompromisszuokat kötsz te ennél többet érdemelsz/ha ezzel beéred gáz vagy" utána egy perccel pedig "kössé má kompromisszumot, mer' egyedül maracc"

2017. jan. 5. 21:15
 3/4 anonim ***** válasza:
34%

Nem kaphatja meg mindenki a főnyereményt. Valamilyen szinten mindenkinek, és hát sajnos a mai világban főleg a férfiaknak kell kompromisszumot kötnie, mert nem túl jó a választék nőkből.

Sokan mondják, hogy a mennyiség, hogy hány csaja volt eddig, de ez baromság, ha leadnám a szinten én is duci csajra, akkor 10 tonnányi csajom lehetett volna, de egyszerűen nem kellenek. Van egy haverom, akinek mindig van barátnője pedig alacsony, átlagos arcú és teljesen csóró, viszont az összes nő olyan, hogy bottal se nyúlnék hozzá. Nekem azért magasabbak az elvárásaim külsővel kapcsolatban, és hát a nők értékét a külseje határozza meg, lehet ez ellen lázadni, de ez van. Nem hiszem, hogy elküldenéd Jessica Alba-t, csak azért mert mondjuk kényes.

Szóval kell kompromisszumot kötni, de nem mindegy mennyire tudod leadni a saját szintedet. A lehetőségekhez mérten kell a legjobbat megtalálni.

2017. jan. 5. 21:15
 4/4 anonim ***** válasza:
23%

Tudni fogod mikor eljön az ideje és találsz valakit.

Itt a kérdés az,hogy jó ember ismerő vagy e?

2017. jan. 5. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!