Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jobbfajta csajoknak milyen testi hibái vannak, ami miatt ugy érzed, hogy nem akarsz velük lenni?
Jobb fajta csaj alatt azt értem, hogy az arca INKÁBB nőies, tehát többségében nőies vonásai vannak.
Elhízásra nem hajlamos alkatú, tehát vékony vagy akár kisportolt, nőiesen izmos. A hasa egyértelműen lapos.
A melle is nőies, azaz nem csak szúnyogcsípés a mellbimbója.
Az ágyban meg rendesen szopik, jól lehet dugni, élvezi is.
Nekem sajnos az ilyen nők kvázi elérhetetlenek már a külsőre vonatkozó leírástól kezdve. Mégis itt etetnek engem emberek, hogy én egy szebb nőn is találnék kivetnivalót, ami miatt huznám a számat.
Hát én nem igy gondolom.
Akkor összegzem.
Van egy pasi, aki sehol sincs külsőre, a lelkivilága egy bagzó nyúléval egyezik, esze semmi, a szexuális kultúrára azt hiszi, hogy óvszerrel védekezve nem fogja elkapni.
És azt akarja, hogy full extrás, bevállalós, mindenre kapható csajok dugjanak vele, lehetőleg egyszerre több is.
És mindezt azért, mert az izmos, helyes pasik szerinte egyszerre 5-6 nőt dugnak, akik tudnak is egymásról, tehát neki is JÁR.
Talán korai ezt így január 4-én kijelenteni, de ez az év vicce. XD
A legnagyobb poén, hogy ráadásul nem is troll, hanem ez tényleg komolyan így gondolja! XD
Előjáték:
egyszer elmentünk egy utazásra, és mondta előtte, hogy majd szexelünk a szállodában.
Mondom neki hooogyne, majd kiváncsi leszek hogyan fog kidőlni a fáradtságtól az egész napos járkálás miatt.
Azért én elővettem mikor kijött a zuhanyzóból, hasra fektettem, puszilgattam a hátát a fenekét, akartam nyalni is, erre megfordul és rángat magára, hogy csokoljam meg aztán majd egyből behatolás.
Szopni kérésre szokott, de fogazik, ugyhogy nem jó :( Pedig volt előttem 6 pasival.
Anno előző barátnőm velem vesztette el, mégis tudott szopni JÓL magától is.
Sajnos az is elég rossz, hogy nincsenek mellei cserébe a hasán jopár plusz kiló :(
Ezzel a csajjal olyan a szex, hogy "gyere felém" és dugj meg. NAHÁT. :( Más lányokkal sokkal több mindent csinálunk. Egy egész év alatt nem volt oylan szex, amitől csillagokat lássak. Egyszerüen nem tudja felvenni azt a tempót, ami más lányokból alapból jött. :(
Na dehát azt állította magáról, hogy ő jó az ágyban...
Nem is értem miért nem kaparják az ajtaját a nők.Talán mert ostoba?
Ja, bocs nem az, hisz a híres intelligáncijáról is nyilatkozott.Ez röhej.
Kérdezőkém, az a gond, hogy nem tudod, neked mi JÁR. Már többször is mondtuk, hogy ez a csaj is sokkal jobb, mint amit érdemelsz.
;)
És ezt te is tökéletesen tudod, és azért nem dobtad ki az elmúlt hónapokban, hanem inkább itt panaszkodsz, unásig, ugyanarról.
De a lelked mélyén tudod, hogy neked ez sem JÁR, és ha most szakítasz vele, akkor életed hátralévő részében pi.na nélkül fogsz élni, mert egyáltalán nem tudsz semmilyen csajt felszedni. Úgyhogy beéred azzal, ami van, mert te is tökéletesen tudod, hogy ennél jobbat nem fogsz találni sohasem. Egy melletlen, pocakos, narancsbőrös, frigi pi.csa a legjobb, amit az életben elértél és megérdemelsz. ;)
Úgyhogy nem vagy te olyan csúcs pasi, ha a te szinted a 2/10-es csaj. :D
Tudod, egy igazi férfi tudja irányítani a nőt.
Nekem élettársammal számtalanszor van úgy, hogy már rántanám magamra, ő ilyenkor ügyesen csak ennyit, "nyugi,csss!", és leszorítja a csuklóm.Egyszóval tudja, hogy mit kell csinálni ha már nagyon a plafonon vagyok.
De ő jóval tapasztaltabb és idősebb mint te, nem mellesleg udvarias, a nőt nőként kezeli, ért a női testhez.
És bizony ma éjszaka is a mennybe repítettük egymást. :)Sőt, ma is fogjuk.
Pedig ő 58 éves, nem egy kigyúrt agyatlan hülye, hanem férfi a javából.
Te biztos 30 se vagy még, nem igaz, hogy nem találsz nőt.
Más 50 felett hogy képes?Úgy, hogy van egy normális elképzelése a nőkről, nőként bánik velük, nincsenek lehetetlen elképzelései.És igen, mindig is nagyon csajozós volt.Mert udvarias, és hangsúlyozom, ért a női testhez.Emellett intelligens.
Ha ezen tulajdonságokra rágyúrsz, lesz barátnőd.De az irreális igényekből vegyél vissza.
Kérdező, nem írsz valamit? XD
Olyan jókat tudok ezen röhögni. :D
Á, szerintem épp a tökéletes, neki minden igényt kielégítő nőt keresi.
Talán holnap megtudjuk, sikerrel járt-e. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!