Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A jobbfajta csajoknak milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jobbfajta csajoknak milyen testi hibái vannak, ami miatt ugy érzed, hogy nem akarsz velük lenni?

Figyelt kérdés

Jobb fajta csaj alatt azt értem, hogy az arca INKÁBB nőies, tehát többségében nőies vonásai vannak.

Elhízásra nem hajlamos alkatú, tehát vékony vagy akár kisportolt, nőiesen izmos. A hasa egyértelműen lapos.

A melle is nőies, azaz nem csak szúnyogcsípés a mellbimbója.

Az ágyban meg rendesen szopik, jól lehet dugni, élvezi is.

Nekem sajnos az ilyen nők kvázi elérhetetlenek már a külsőre vonatkozó leírástól kezdve. Mégis itt etetnek engem emberek, hogy én egy szebb nőn is találnék kivetnivalót, ami miatt huznám a számat.

Hát én nem igy gondolom.

2017. jan. 4. 08:29
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 A kérdező kommentje:

ilyen test elérhetetlen:

[link]

2017. jan. 4. 10:58
 22/64 anonim ***** válasza:
95%
Te egy nagyon undorító valami vagy. Ember nem, az biztos.
2017. jan. 4. 11:00
 23/64 anonim ***** válasza:
93%

Oké, akkor lássuk:

1. Tök szép csajokat látok csúnya/buta pasikkal, ha nekik nem elérhetetlen, akkor senkinek se az.

2. A kapcsolat nem csak a szexről szól. Barátnő kell neked, vagy ingyenprosti?

3. Te mit tudsz nyújtani egy nőnek?

2017. jan. 4. 11:06
 24/64 anonim ***** válasza:
92%
Hogy te még mindig nem tudsz innen eltakarodni.. Hihetetlen. Rohadt a belsőd, egy undorító, ostoba, utolsó s..ggfej vagy és aztán azt hiszed, a valamire való csajok azért nem állnak veled szóba, mert ronda vagy :D Menthetetlen az ilyen, további sok szenvedést kívánok.
2017. jan. 4. 11:09
 25/64 anonim ***** válasza:
90%

Kegyetlenül szánalmas vagy.

Vettem a fáradtságot és végigolvastam amiket írsz, tényleg szánalomra méltó, hogy azon siránkozol milyen barátnőd nem lesz. De ilyen alapon azon is hisztizhetnél, hogy sose lesz 10 nél több az IQ-d.

Azért légyszi keresgélj még képet milyen lánnyal nem fogsz megismerkedni annyira izgalmas és érdekes!?

2017. jan. 4. 11:11
 26/64 A kérdező kommentje:

Oké, akkor lássuk:

1. Tök szép csajokat látok csúnya/buta pasikkal, ha nekik nem elérhetetlen, akkor senkinek se az.

Ez egyszerüen nem igaz! Gyerekképű, soványdagi, vézna csicskák sosem lesznek jó nőkkel! Ellenben elhizott csufi erőltetett lányokat folyton látok kisportolt fiukkal.

2. A kapcsolat nem csak a szexről szól. Barátnő kell neked, vagy ingyenprosti?

Nem tudok élvezni egy kapcsolatot, ha a szex nulla, mert olyan a csaj, akinek semmi fantáziája és pl nincsen még melle sem!

3. Te mit tudsz nyújtani egy nőnek?

Jól dugok, sok embernek problémái vannak ezen a téren, nekem szerencsére nem volt sosem. De egyébként bármit irhatok, arra az lesz a reakció, hogy falsul érzékelem magam és nagyképü vagyok. Intelligens vagyok, nagyon sok mindenről tudok. Mondjuk a szociális képességek pont nincsenek ezek között, azokat csak emulálni tudom és azt is nagyon rosszul. Gondolom nem lenne baj egy nőnek, ha egy égőt nem tudnék kicserélni, de kedves lennék...abból meg lehet élni.

2017. jan. 4. 11:12
 27/64 anonim ***** válasza:
93%

Te hány éves vagy, 15?!

Neked csak egy nőnek a külseje számít?

Te nem vagy százas esküszöm.

Élettársam vonzó.Nekem nagyon vonzó.Nem kigyúrt izomagy, bőven nem tinédzser (50 felett van), de v.mi megfogott benne.A végtelen udvariassága, a gálánssága, a huncut tekintete.És igen, fantasztikus az ágyban.

Elmondom neked, ha én valaha is a harminegynéhány évem alatt kimondottan a külső hibák alapján utasítottam volna el bárkit is, se kapcsolatom nem lett volna soha, sem gyermekem.

Neked először az agyadban kéne rendet tenni, aztán felnőni, majd utána kapcsolatot keresni.

A lőtéri kutya nem fog szóbaállni veled amíg ilyen hülye vagy!

2017. jan. 4. 11:12
 28/64 anonim ***** válasza:
93%

"Intelligens vagyok"

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2017. jan. 4. 11:14
 29/64 A kérdező kommentje:
mivel nem tudja senki hogyan nézek ki, igy nem nyilvánvaló, hogy ha csak a külsőmre hagyatkozhattam volna, akkor még mindig szűz lennék
2017. jan. 4. 11:17
 30/64 anonim ***** válasza:
92%

Köszönöm szépen, visszahoztad az önbizalmam. :"D

Mindig is utáltam a külsőmet, de azok alapján, amit itt összehisztiztél, neked még egy olyan nő sem jár, mint én.

Egyébként akiket linkelsz, azok egyszerű, de szép lányok. Mivel őszinte, aranyos tekintetük van, tökéletes választások kapcsolatra szerintem.

Amúgy az izmos barátnőddel miért lett vége? Remélem, nem a haverok miatt. Alacsony volt, oké. Viszont én nem tudom elképzelni, hogy egy sportos lány rosszul nézzen ki. Még ha az arca nem is a legszebb, a teste biztos, hogy formás ezeknek a lányoknak.

2017. jan. 4. 11:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!