Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ennyire reménytelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire reménytelen huszonéves normális lányt találni? Elkelt már mindenki? Mi ez a nagy sírás itt az oldalon?

Figyelt kérdés

Komolyan mondom eddig jókat nevetni, meg pár problémára válaszolni jártam ide.

Most viszont minden második kérdés ez, hogy nincs normális lány.

Most ez komoly? Teljesen derogál lassan ez az oldal, csak mindenütt azt olvasom, hogy "lehetetlen, nincs, nem is volt" bla bla.

Én nemrég lettem szingli, tény hogy nem akarok még most kapcsolatot, de azért 26 évesen olyan nagyon feladni sem akarom!!!

2017. jan. 4. 07:51
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
49%
Érdekes, hogy 0%-osra pontoznak le egyesek némely válaszokat, bár itt már megszokhattuk, hogy az agyatlan és idegbeteg nők mindent magukra vesznek.
2017. jan. 4. 14:42
 32/32 anonim ***** válasza:
Sok az önsajnáltató idióta, aki nem tud harcolni, és nem akar eléggé.
2017. jan. 4. 23:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!