Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ennyire reménytelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire reménytelen huszonéves normális lányt találni? Elkelt már mindenki? Mi ez a nagy sírás itt az oldalon?

Figyelt kérdés

Komolyan mondom eddig jókat nevetni, meg pár problémára válaszolni jártam ide.

Most viszont minden második kérdés ez, hogy nincs normális lány.

Most ez komoly? Teljesen derogál lassan ez az oldal, csak mindenütt azt olvasom, hogy "lehetetlen, nincs, nem is volt" bla bla.

Én nemrég lettem szingli, tény hogy nem akarok még most kapcsolatot, de azért 26 évesen olyan nagyon feladni sem akarom!!!

2017. jan. 4. 07:51
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Ne ezen az oldalon ismerkedj kérdező, és találsz normálist is!
2017. jan. 4. 10:12
 12/32 anonim ***** válasza:
0%

Nem forgatom ki a szavaidat!

Mi az, hogy szerinted "tip-top" nő az a műcafat? Ez neked a tip-top nő??? Na erről beszéltem. Nem forgattam ki a szavaidat, most írtad le amit én már rég tudtam rólad!

Ha neked ez a szinted, akkor meg is érdemeled! Gratulálok, komolyan a "tip-top" rüffkékhez!

És akkor ne ábránduljunk ki belőletek igaz?????

2017. jan. 4. 10:18
 13/32 anonim ***** válasza:
0%
Normális férfi akinek van egy kis esze és ízlése, az ilyet még bottal se piszkálja meg! Még csak nem is gondolkozott el rajta, hogy akarná-e?!
2017. jan. 4. 10:25
 14/32 A kérdező kommentje:
te engem? hát ilyen szintű félreértéssel inkább sose ismerj meg.....
2017. jan. 4. 10:59
 15/32 anonim ***** válasza:
14%
Sajnos nagyon kevés a tisztességes, normális, gerinces nő. Én legalábbis ezt tapasztaltam. Rendszerint két véglettel találkoztam, az egyik a bulizásnak élő, magamutogató, kényes csaj, a másik meg a betegesen önbizalomhiányos, nulla szociális élettel rendelkező. Csak a nők nagyon kevés százaléka olyan, hogy van egészséges önbizalma, normális önértékelése, tényleg bármiről el lehet vele beszélgetni, érdeklődő stb., tehát komolyabban is lehetne vele tervezni. Itt is csak sápítoznak rengetegen, hogy nincs szociális életük, nem figyelnek fel rájuk, aztán meg mikor ott lenne a lehetőség az ismerkedésre, akkor nincs belőle semmi. A 12-es női hölgy meg tipikus példája az itteni frusztrált, idegbeteg nőknek, akik ahelyett, hogy megpróbálnák felhívni magukra a figyelmet, más nőket hibáztatnak, mert azok sikeresebbek, és persze azt hiszik, hogy ha valaki átlagos külsejű, akkor az automatikusan értékesebb, jobb, különb másoknál, és alkalmasabb párkapcsolatra.
2017. jan. 4. 11:17
 16/32 anonim ***** válasza:
0%

Téged nem is akarnálak. Nem értettem félre, te magad írtad. Tagadod?

A rihére azt írni, hogy "tip-top nő", az enyhén szólva is furcsa. Nem vagy gerinces, már csak ezért se kellenél. Magadnak is csak hazudsz!

Csakhogy itt nem lehet hazudozni fiacskám, mert visszanézhető nem tudtad?!

2017. jan. 4. 11:44
 17/32 anonim ***** válasza:
24%

Én rengetegszer megkaptam már, hogy vegyek vissza az elvárásaimból, mert lehetetlen feltételeket támasztok a nők felé.

Nos, az első barátnőm egy 27 éves éves junkie nő volt, akinek az ex pasija elnyomott jó pár csikket a homlokát, tiszta kiütés volt állandóan, kibukott a gimiből és a tini éveit az utcán strichelve töltötte, de mindezek ellenére én képes voltam szeretni és becsülni őt, mindezt 19! éves fejjel. Szegény azóta egy szanatóriumban él és nem emlékszik se rám, se egyik rokonára se, de ha megmaradt volna az ép elméje, akkor a mai napig mellette lennék, mert nekem ő volt az első és a hibái ellenére szerettem őt.

A második barátnőm egy-az-egyben olyan volt, mint Velma a Scooby Doo-ból, vagyis egy zömök, dagi, okoskodó lány szódásüveg szemüveggel. Őt is szerettem, sőt vele össze is akartam házasodni, annak ellenére, hogy sokszor megütött és gúnyt űzött a családomból, mert képes voltam látni a jó oldalát még akkor is, amikor épp a serlegeimet dobálta ki a másodikról.

Mindezek ellenére a mai napig azt vágják a pofámba, hogy ne legyek elszállva a realitás talajától és ne legyenek óriási elvárásaim, mert egyedül fogok maradni. Szóval én, aki eddig egy drogfüggőt és egy látens-szociopatát szerettem és velük terveztem el a jövőmet, vegyek vissza az elvárásaimból, mert irreálisan sokat várok a nőktől?

Hogy a f**zomba nem ég le a pofátokról a bőr?

2017. jan. 4. 11:45
 18/32 anonim ***** válasza:
0%
Átlagos külsejű tudod ki?! Max te vagy barátocskám, a tévképzeteidet meg kezeltesdd ki!!
2017. jan. 4. 11:47
 19/32 anonim ***** válasza:
47%

17, 60%!

Ez a lány dagadt????? Te nem vagy magadnál fiam! Hol kövér ez??? Én egy közepes, vagy vékony lányt látok a képen, mosdd már ki a csipát a szemedből!

Eeeeeeez??????

[link]

2017. jan. 4. 11:52
 20/32 anonim ***** válasza:
33%

19#

A rajzfilmből te ostoba véglény.

2017. jan. 4. 11:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!