Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ennyire reménytelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire reménytelen huszonéves normális lányt találni? Elkelt már mindenki? Mi ez a nagy sírás itt az oldalon?

Figyelt kérdés

Komolyan mondom eddig jókat nevetni, meg pár problémára válaszolni jártam ide.

Most viszont minden második kérdés ez, hogy nincs normális lány.

Most ez komoly? Teljesen derogál lassan ez az oldal, csak mindenütt azt olvasom, hogy "lehetetlen, nincs, nem is volt" bla bla.

Én nemrég lettem szingli, tény hogy nem akarok még most kapcsolatot, de azért 26 évesen olyan nagyon feladni sem akarom!!!

2017. jan. 4. 07:51
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
0%

Itt van még egy!

Ez ugyanaz a csaj, ugyanazzal a paraméterrel, max. a melle mérete változott meg, mert mű lett! Ennyi az egész! Hol dagadt ez????

Vékony derék, ugyanaz a mérete, mint az előzőnek kreténke!

Ha neked ez a dagadt csaj, akkor akaszdd inkább fel magadat,de tényleg!!

[link]

Más összetenné a 2 kezét egy ilyen bombacsajért, ha ilyen barátnője lehetne! Nem egy nyeszlett, fogásra gerenda, 12 éves forma! Amelyik elöl-hátul úgy néz ki, mint egy LAPKA SAJT A/4-ES PAPÍRLAP!!!

Nincs semmi fogása az olyanoknak!! A képen a csaj nem dagadt, hanem olyan, akiért a fiúk körbehúgyozzák a házak oldalát is érte te szerencsétlen!

2017. jan. 4. 11:59
 22/32 anonim ***** válasza:
0%
Aki így beszél, hogy ostoba véglény, az nem férfi!!!! Az egy puhány pöcccs!
2017. jan. 4. 12:01
 23/32 anonim ***** válasza:
0%

Hazudsz 60%-os!!!

A rajzfilmbeli se tér el attól a képtől amit mutattam!!! Ez a dagadt neked ez????

[link]

2017. jan. 4. 12:05
 24/32 anonim ***** válasza:
0%
160 centihez volt 80 kiló a csaj, nekem ez dagadt, emellett pedig lenyomott naponta 30 szál cigit, hogy egy hozzád hasonló abortuszmaradvány mit gondol erről azt magasról leszarom.
2017. jan. 4. 12:06
 25/32 anonim ***** válasza:
27%

Most a Scooby Do Velmás hülyeségedről beszéltünk! Az a csaj nem dagadt!

De még a 160/80-as se,mert akkor te még életedben nem láttál dagadtat,te szerencsétlen!

Az se tudod mi az!

2017. jan. 4. 12:09
 26/32 anonim ***** válasza:
0%

Abortuszmaradvány???????

Na ne.................... és te merészeled magadat férfinak nevezni???

Te egy mocskos szájú, felfújt hólyag vagy!!!!

És meg is érdemlted,azt a 2db nőt akivel összehoztad magadat,mind a kettő hozzád illik kreténke!

Soha jobbat neked,ezt kívánom!!

Soha jobbat!!!Amíg a világ forog csak olyan magadhoz való kretén nőket fogjál ki amikkel eddig is volt szerencséd,te retard majom!

Pont ez a szinted,ez,te!!

Ezért nem találsz te jobbat hehe!!!

2017. jan. 4. 12:13
 27/32 A kérdező kommentje:

én nem vagyok neked se a barátocskád se a kapcarongyod. beszéltem én így veled? miféle hangnem ez? és te lennél a "finom" "szerethető" nő? hagyjál már lógva, kinek hiszed magad?

offold már ezt a kérdést légyszi. kösz.

2017. jan. 4. 12:15
 28/32 anonim ***** válasza:
60%
Vannak még normálisak, baráti körömben is sok a szingli lány aki nem néz ki rosszul, ad magára és belsőre se plázacica vagy pszichopata. Egyszerűen csak nincs szerencsénk. Mindig rosszat fogunk ki vagy azért mert magunkat nem becsüljük eléggé vagy azért mert a másikat túlbecsüljük. A szinglik között meg sok a frusztrált, exéhez még kötődő vagy csak szexet kereső ember. Sokan el is hiszik, hogy ez így nekik jó, nem kötődni senkihez vagy a múltban élni együtt a sérelmekkel és érzelmileg bezárkózni. Biztatást ne ettől az oldaltól várj. Itt inkább lehúznak. Ismerkedj, ne ragadj le a kudarcoknál és a nagy számok törvénye alapján csak lesz olyan aki nem csak hogy normális, de kapcsolatot is akar és hajlandó is tenni érte. Azt meg felejtsd el, hogy csak a "selejt" maradt. Elég rossz felfogás.
2017. jan. 4. 13:48
 29/32 anonim ***** válasza:
39%

ilyenkor már nehezebb, de te is jobb játékos vagy.

3 féle csajjal tudsz találkozni:

- akik szintén szinglik, nem igazán kellenek senkinek, hiába voltak mindig kapcsolatban, nem tudják megtartani

- akik szinglik, szinte mindig is azok voltak, kicsit furcsák és félénkek mert még senki nem vette a fáradtságot, hogy egy kapcsolatig eljussanak velük

- akik éppen most jönnek ki egy kapcsolatból

Az első kategóriát nem ajánlom, ők rá mondják a nem-normális jelzőt, de ők keresnek legjobban párokat, velük mindenütt találkozol

A második szint jó és megtalálhatod az igazit, de őket meg kell keresni és időt+energiát kell fektetni bele. Lehet az elején nehéz lesz, mert nincs tapasztalatuk, lassan rázódnak bele, de lehet esküvő lesz belőle

A harmadik talán a legjobb, ők akik tökéletes párok, de emiatt keveset vannak a piacon, általában hosszú és jó a kapcsolatuk, de ha szét mennek akkor nem volt az igazi. A nehéz, hogy elkapd mikor szinglik, ezért jó ismerni őket előtte vagy szerencse kell hogy akkor ismerd meg. Beléjük érdemes fektetni. Viszont ha féltékeny típus vagy és zavar ha mondjuk nekik több a tapasztalatuk, akkor ne őket keresd. Őket mindig körbe zsongják az udvarlók és nem bírják a féltékenykedést. És ők szinte bárkit megkapnak, szóval magasan kell tartanod a mércédet.

u.i.: ez érvényes a pasikra is, ha lány olvassa.

2017. jan. 4. 14:17
 30/32 anonim ***** válasza:
20%
nekem csak a punci fontos
2017. jan. 4. 14:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!