Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-as pasi sikertelen ismerkedés évek óta, mi a baj?
Adott egy 30-as, normális életvitelű, káros szenvedélyektől mentes pasi. Amolyan átlagos külsőre is, semmi extra se így se úgy. Van munkája, normális fizetése.
A probléma: évek óta társat keres élőben, interneten, már kb. mindenhogy és sehogy se jön neki össze.
Megszólít lányokat-nőket az utcán, járművön, szóba is elegyednek vele, de aztán mindenki foglalt ha meghívja egy kávéra. Neten is levelezget társkeresős oldalakon, egy-két sztori odáig jut, hogy akkor randi, de a randit a lányok rendszerint a randi napja előtt 1-2 nappal módosítják vagy lemondják, nagyon kevés a valós találkája. Ha találkozik is, a legtöbbször nincs pozitív vége a dolognak.
A pasi szerintem régimódibb, nem nyomulós, nem az az alfahím vagy nagydumás. Kedves, rendes, illedelmes... Ez lehet a baj? Mi lehet a baj?
Nagyon vágyik párkapcsolatra, komolyan is gondolja, hosszú távon család, gyerek. De nem megy neki. Miért?
Én sem értem miért az E3 személyben beszélsz magadról.
Talán valóban ez lehet a gond? :)
Mindenki képzeljen amit akar, de nem rólam szól a kérdés. Tudom, persze, hihetetlen meg kamu. Na nem baj.
A kérdés továbbra is adott, mi a baj a vázolt pasassal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!