Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Keresztény férfiként hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Keresztény férfiként hogy tudnék hozzám illő lányt találni?

Figyelt kérdés
Nem az a típus vagyok ,akiről ordít ,hogy vallásos. Teljesen átlagos huszonéves srácnak tartom magam, egyetemre járok, szeretek utazgatni, kirándulni, sportolni, érdekelnek a tudományok, művészetek, színház, mozi. Amiben különbözöm a legtöbb kortársamtól, hogy keresztény értékrend szerint élek. Nyilván nem arra kell gondolni, hogy csupa jó dolgot teszek, nekem is vannak hibáim, amikkel tisztában vagyok. A párkeresés viszont meglehetősen nehéz így, mert az igazit keresem. Külsőre sokaknak tetszem, több lánnyal is lett volt lehetőségem összejönni,de sajnos irántuk pont nem éreztem komolyabbat. Akiket meg én szerettem, ők meg irántam nem. Nem arról van szó, hogy görcsösen párt akarnék, de néha azért jólesne ha lenne mellettem valaki, akivel kölcsönösen szeretjük és tiszteljük egymást. Nincsenek nagy elvárásaim, nem feltétlen szükséges, hogy vallásos legyen, de az fontos, hogy egyezzen az értékrendünk.
2017. jan. 1. 22:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
49%

A többivel egyetértek, "Isten nagyon fontos nekem és imádkozni is szoktam hozzá. "

De ez riasztó nekem.

2017. jan. 1. 23:06
 12/19 A kérdező kommentje:

Miért? Valahogy létre kellett jönnie ennek a világmindenségnek. Én hiszek Istenben, hogy ő teremtette meg. Még a nem hívők közül is sokan hisznek valami felsőbb erőben.

Imádkozást pedig nem úgy kell elképzelni, mint valami automata amibe bedobom a kívánságaimat aztán várom a csodát. Hanem egész egyszerűen néha eszembe jut Isten és akkor magamban elmélkedem, hogy mit gondolhat rólam, illetve mik lehetnek a tervei velem, kérni is szoktam néha, de általában nem konkrét dolgokat, inkább csak hogy segítsen megmutatni a helyes utat.

2017. jan. 1. 23:11
 13/19 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem mindenképpen valamilyen vallási csoportban kéne próbálkoznod. Egy átlagos nőnél már a megcsalás, és a kapcsolatban való, más férfiakkal flörtölés az általános dolog, nemhogy a te értékrendednek való megfelelés.
2017. jan. 1. 23:19
 14/19 anonim ***** válasza:
77%

Egyszer régen egy lány (miután lefeküdt velem) közölte, hogy azért nem lehet közöttünk semmi komoly, mert nem vagyok vallásos.

Kérdeztem, hogy az nem elég, ha jó és becsületes ember vagyok, és nem képmutató, mint aki egyfolytában kiabál a keresztény erkölcsösségről, de a melóhelyről lopja az irodaszert? De nem volt az

(egyébként sokáig azt hittem, hogy csak ilyen lekoptató szöveg volt, de pár éve összefutottam vele, rátalált Jézusra, szült egy rakás gyereket, és igazi keresztény családanyaként éli otthon az életét)

2017. jan. 1. 23:24
 15/19 anonim ***** válasza:
Lesz párod az biztos.
2017. jan. 1. 23:28
 16/19 anonim ***** válasza:

Nem tudom mert nehéz társat találni! :(

Talán a keresztények közül kellene keresned!

hasonló elvek,hasonló gondolkodás,hasonló tervek

hasonló értékrend!!

nagyon fontosak.

Sok sikert,szerencsét kívánok! 30N

2017. jan. 2. 04:27
 17/19 anonim ***** válasza:

Fohászkodj az Úrhoz egy fincsi forró hamvas punciért. "Kérjetek és adatik néktek; keressetek és találtok; zörgessetek és megnyittatik néktek."

[link]

2017. jan. 2. 14:26
 18/19 anonim ***** válasza:
Irj nekem ;) 28/N
2017. jan. 6. 23:50
 19/19 anonim ***** válasza:

Ha még mindig aktuális a kérdés, szerintem érdemes lenne elmenned valamilyen katolikus közösségbe (én az MKK-t ismerem, de van több is). Alapból nem ezzel a céllal mennek oda az emberek jó esetben, de azon kívül hogy nagyon jó társaság van ("átlagos" egyetemisták, hozzád hasonló értékrenddel), és jó programok, egy csomó ember ott találja meg a párját.

Az előző hozzászólók közül egy páran életükben nem találkoztak még rendes vallásos emberrel. Akiket én ismerek, és vallásosak, azok olyanok mint te , és róluk sem "ordít", hogy vallásosak.

Mondjuk én elég fontosnak tartom, hogy majd keresztény férjem legyen, mert szerintem egy nem hívő emberrel nem egyezne eléggé az értékrendünk.

20/N

2017. jún. 7. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!