Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keresztény férfiként hogy tudnék hozzám illő lányt találni?
Egyezzen az ertekrendetek? Ez mit jelent? Meg azhogy vallalos elv szerint elsz?
Pl hazassag elotti szex? Mert ha azt nem szeretnel mindenkeppen valamilyen imacsoportban vagy hivjak barhogy kelkene keresgelned.
menj el papnak.
én nagyon szigorú katolikus nevelést kaptam, mamár keményvonalas ateista csaj vagyok.
soha nem járnék mélyen vallásos pasival, és hányok az úgynevezett keresztény értékrendtől, mert tele van képmutatással, fölösleges önostorozással, merevséggel stb.
mit jelent esetedben ez az értékrend?
nincs szex házasságig? nincs pia, drog, káromkodás? minden vasárnap irány a templom, étkezés és elalvás előtt imádkozás? a gyermek isten ajándéka, nem támogatod az abortuszt, és nagycsaládot akarsz?
Így van a keresztény èrtékrend egy nagy sz@r. Normális nőnek nem jön be.
Ajánlom a templomot ismerkedèsre. Bár a KDNP is indított állami párkeresőt nemrég, nyilvánvalóan erkölcsös, keresztény fiataloknak.
Kár hogy már lecsúsztál ròla, mert èrdeklődès hiányában beszüntettèk. :D
Nagyon fiatal lehetsz, és mégsem a vallás fontos neked, csaj van egy értékrendet. Ezt ne a vallásra helyezd ki szerintem.
Hogy hol???? Mint bárki más. Nem könnyű igazi párt találni, de jönni fog. Mert jön. Nincs recept.
Isten nagyon fontos nekem és imádkozni is szoktam hozzá.
Jó ember akarok lenni, de nem tökéletes. Próbálok úgy bánni másokkal, ahogy én szeretném, hogy ők bánjanak velem. Megbocsájtó vagyok és nem haragszom ,nem utálkozom fölöslegesen. Igyekszem szeretettel fordulni másokhoz, megérteni őket, nem mindig könnyű szeretet adni, valamint azt is nehéz elfogadni, ha valakinek nincs szüksége a szeretetemre, mivel ezt nem lehet görcsösen rákényszeríteni valakire, akármennyire is vagyok oda érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!