Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy 180 centis, egyébként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy 180 centis, egyébként jó alakú nő felvenne magassarkút (10-15 centi), az már inkább ijesztő lenne, mint szép?

Figyelt kérdés
2017. jan. 1. 13:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Hat, en 190 vagyok. Tetszenek a magas lanyok is, de mindig mondom akarmilyen magas, hogy ne vegyen fel magassarkut csak hogy magasabb legyen. Ha nem szereti biztos rossz lehet maszkalni benne.

Tok mindegy jo, vagy rossz alaku, magas, alacsony.

2017. jan. 1. 14:16
 12/21 A kérdező kommentje:

#10 Szinte az összes barátom 1-2 centivel alacsonyabb volt nálam, ez még nem jelent problémát.

#11 Nem is azért venném fel, hogy magasabb legyek, csak pl különböző elegánsabb eseményeken amikor kiöltöznék, nem vehetek fel koktélruhához lapos cipőt... Balettcipő még oké, de télen már necces az is.

2017. jan. 1. 14:23
 13/21 anonim ***** válasza:

Ijesztő?

Én inkább álomszerűnek mondanám.

nekem egy 180 cms lány magassarkúban még akkor is nagyon tetszene ha csak "közepes" külseje lenne.

2017. jan. 1. 14:38
 14/21 anonim ***** válasza:

Épp az, hogy nagyon is szép!

Viseld nyugodtan!

2017. jan. 1. 14:53
 15/21 anonim ***** válasza:
A magassarkú úgy általában nem szép, pontosabban semmivel nem szebb, mint egy lapos talpú cipő.
2017. jan. 1. 14:54
 16/21 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszene, de a nőnek én nem tetszenék, márcsak azért sem mert cipő nélkül is magasabb nálam.
2017. jan. 1. 17:07
 17/21 anonim válasza:
41%
15 cm-es magassarkú egy alacsony lánynak is nagyon nagy:D mindenki biztat, sajnálom én nem foglak. szerintem egy ilyen magas lánynak már túlzás lenne még a magassarkú is.
2017. jan. 4. 11:26
 18/21 anonim ***** válasza:
46%

"Én inkább álomszerűnek mondanám."

Vannak rémálmok is!!!

Ki nem állhatom, ha egy 40-es női rocsó csúfkodik az előszobámban. :-))

2017. jan. 4. 12:20
 19/21 anonim ***** válasza:
50%
Gàz!
2017. jan. 4. 19:05
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem ijesztő, de sokan megnéznének és nem mindenki azert, mert szép. Ha egyébként is vonzó vagy, nem kell a magassarkú, ha nem akkor csak kiemeled h nem. A másik, hogy annál nincs kiábrándítóbb, ha egy nő nem tud járni benne, viszont ultra szexi ha igen.
2017. jan. 5. 03:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!