Láttam nemrég néhány sminkes videót - megdöbbentő!
Amit te belelátsz, az a sminkesének a műve.
2016. aug. 11. 17:36
4/12 anonim válasza:
Csak nem Suicide Squadot néztél?:D
2016. aug. 11. 18:55
5/12 anonim válasza:
Lehet, bár nekem elég beteg elmém van.
Egyébként az én fejemre egyaránt mondták már, hogy szép és azt is, hogy ijesztő. Általában ez a 2 véglet van, ha valaki véleményezi az arcom. Ennélfogva lehet egy arc valakinek szép, míg másvalakinek ijesztő.
2016. aug. 11. 19:57
6/12 A kérdező kommentje:
3-as,azért itt sem egy "angyaltekintete" van,meg nem az óvodáskori képekt kell nézni.
4-es,csak előzetest,de majd megnézem.:D Am nekem Enchantress formájában is tetszik.
5-ös,nekem is elég beteg elmém van,nekem is olyan lány tetszettakire más azt mondta,hogy olyan mint egy vámpír/zombi/samara a körből
2016. aug. 11. 20:26
7/12 anonim válasza:
5-ös vagyok, engem is vámpíroztak meg alieneztek az iskolában az arcom miatt, legszívesebben zsákkal a fejemen mászkáltam volna. Idegenek előtt nem szerettem mutatkozni, és bevallom a szüleim sem mutogattak. Anyám nem szeretett a "nézésem miatt". De mára rájöttem, hogy tulajdonképpen nem vagyok csúnya, csak nincs tucat arcom és gyerekkorban furán hat a sok babaarc között egy érdekesebb. Most már nem szégyellem, megbarátkoztam vele, sőt. Illik az agyamhoz :)
2016. aug. 11. 21:20
8/12 A kérdező kommentje:
Lány vagy?Esetleg egy képet küldenél privátban?Kiváncsi vagyok :)
2016. aug. 11. 21:52
9/12 anonim válasza:
Képet nem küldök idegeneknek, de nagyjából felvázolom: kicsit szögletes arc, nagy mandula alakú kék szem, éles vonások. Hozzá fekete haj, jelenleg kék csíkokkal. Ilyen androgün arcom van, első blikkre nem látszik egy pl. smink nélküli csak arcképről, hogy fiú vagyok-e vagy lány. Főleg profilból látszik ez de szemből meg a szemem miatt idegenkednek tőlem sokan (állítólag félelmetes de mivel apámnak ugyanilyen, nekem megszokott). Ez gyerekkoromban elég fura volt a sok kerek cuki babaarc között, valahogy mintha egy idősebb arcszerkezet lett volna a gyerek testhez. Sminkkel meg kb. úgy nézek ki, mint a Placebo énekese fiatalabb korában.
2016. aug. 11. 22:32
10/12 anonim válasza:
Ja amúgy lány vagyok, pont ezért nem vártak tőlem a szüleim ilyen androgün arcot. Mindig nézegették az utcán a szép kislányokat, aztán rám néztek és lemondóan sóhajtottak. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!