Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diplomás férfiak! Nektek társkeresésnél (mekkora) hátrány, ha a nő nem a végzettsége szerinti munkában dolgozik? Hanem olyan a munkája, amit csak egy érettségivel is el lehet végezni?
Nő vagyok! Tudom, hogy elméletben nem számít semmi ilyen, ha szerelmes az ember. Mégis! Én hosszú távban gondolkozom, ha kapcsolatról van szó. Mérlegelni kell azt is, hogy a köd el fog múlni, látni fogja a valót, hogy x évvel többet tanult, hogy " okosabb, műveltebb" ! Nagy eséllyel többet is keres, piszkálni fogja a családja- a barátai. Előbb - utóbb viták lesznek a pénz különbségből is.
Lehet, hogy butaság! De nem kezdenék " okosabbal- műveltebbel - iskolázottabbal " , mint én!
Ettől függetlenül, másoknak bejöhet!!
"ha valami normális munkája van az már botrányos"
:D
"legalább ahoz értsen amit annyi év alatt sulykoltak belé az iskolában."
ez arról árulkodik, hogy neked nincsen :D az egyetem nagyrészt elmélet, nagyon pici részben hasznos.
Összességében egy enyhe rosszpont nálam is. De ha jó veled szexelni vagy jó anya vagy, akkor felejtsük is el.
Ha többet keresel, mint egy diplomás helyen akkor az viszont jópont.
Amit elmondtál, tehát, hogy az eredetiben nem érezted jól magad, ebben meg igen, az felerészt érthetővé teszi. Ami viszont nem, hogy miért olyan rettenetes az angol. Hacsak nem vagy diszlexiás, egy diplomás embertől, különösen nőtől elvárnám hogy tanuljon meg rendesen angolul, ha már az kell a munkájához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!