Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diplomás férfiak! Nektek társkeresésnél (mekkora) hátrány, ha a nő nem a végzettsége szerinti munkában dolgozik? Hanem olyan a munkája, amit csak egy érettségivel is el lehet végezni?
Szevasztok Gyökerek! Normálisan válaszoltam a kérdésre, miért pontoztatok le pont engem ennyire? Még ha úgy tennétek meg hogy legalább megindokoljátok mi a bajotok a válaszommal. De amint szembejön veletek egy ember aki nem úgy gondolkodik, mint ti, ahelyett hogy érvelnétek vagy vitáznátok, az egyetlen amit tesztek egy lefele mutató hüvelykujj. Tényleg ennyire retardáltak vagytok?
Direkt leírtam, hogy ez az én egyéni véleményem. Továbbá hogy nem a diploma és a munka alapján döntenék hanem az egész személyiséget nézném. Amikor valami idióta a szemszín hajszín alapján választ párt és büszke rá, akkor elfogadjátok mert öntudatos és őszinte?
Képtelenek vagytok elfogadni más embernek a véleményét vagy vitázni vele? Vagy már az iskolában is ilyenek voltatok és ezért is hagytátok abba?
(Még) nem vagyok diplomás, de nekem maga a tény, hogy nem a végzettsége szerint dolgozik úgy, hogy ez neki hosszú távra is megfelel - tehát nem ideiglenes, kényszerű megoldás - az egy kicsit zavarna, de nem kizáró ok. Mindez azért, mert akkor nem jött rá 3-4-5 évig, hogy nem azt akarja csinálni amit tanult? Ennyire nem tudta, mit várjon a szakmától, vagy időközben ennyire megutálta, de mégis befejezte és nem kezdett másba?
Szóval: nem nagy hátrány, de azért elgondolkoznék a helyében, hogy mire ment el annyi éve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!