Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Diplomás férfiak! Nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diplomás férfiak! Nektek társkeresésnél (mekkora) hátrány, ha a nő nem a végzettsége szerinti munkában dolgozik? Hanem olyan a munkája, amit csak egy érettségivel is el lehet végezni?

Figyelt kérdés

2016. dec. 31. 11:56
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
#9 ! Úgy merült fel bennem, hogy ez alapján nem tarthatnak ambiciózusnak, céltudatosnak. Meg amit érettségivel is meg lehet csinálni az nem komoly munka.
2016. dec. 31. 12:26
 12/26 anonim ***** válasza:
87%
9-es vagyok. Halkan jegyzem meg, hogy nálam az még előny is, ha a lány nem karrier centrikus, de tényleg ezt halkan, mert sokan himsovinisztának gondolnának ha hangosan jegyzeném meg. :D
2016. dec. 31. 12:30
 13/26 anonim ***** válasza:
50%

Szevasztok Gyökerek! Normálisan válaszoltam a kérdésre, miért pontoztatok le pont engem ennyire? Még ha úgy tennétek meg hogy legalább megindokoljátok mi a bajotok a válaszommal. De amint szembejön veletek egy ember aki nem úgy gondolkodik, mint ti, ahelyett hogy érvelnétek vagy vitáznátok, az egyetlen amit tesztek egy lefele mutató hüvelykujj. Tényleg ennyire retardáltak vagytok?

Direkt leírtam, hogy ez az én egyéni véleményem. Továbbá hogy nem a diploma és a munka alapján döntenék hanem az egész személyiséget nézném. Amikor valami idióta a szemszín hajszín alapján választ párt és büszke rá, akkor elfogadjátok mert öntudatos és őszinte?

Képtelenek vagytok elfogadni más embernek a véleményét vagy vitázni vele? Vagy már az iskolában is ilyenek voltatok és ezért is hagytátok abba?

2016. dec. 31. 12:34
 14/26 anonim ***** válasza:
74%
Na a sok materialista gyökér pontozgat rendesen. :)
2016. dec. 31. 12:35
 15/26 anonim ***** válasza:

(Még) nem vagyok diplomás, de nekem maga a tény, hogy nem a végzettsége szerint dolgozik úgy, hogy ez neki hosszú távra is megfelel - tehát nem ideiglenes, kényszerű megoldás - az egy kicsit zavarna, de nem kizáró ok. Mindez azért, mert akkor nem jött rá 3-4-5 évig, hogy nem azt akarja csinálni amit tanult? Ennyire nem tudta, mit várjon a szakmától, vagy időközben ennyire megutálta, de mégis befejezte és nem kezdett másba?

Szóval: nem nagy hátrány, de azért elgondolkoznék a helyében, hogy mire ment el annyi éve...

2016. dec. 31. 12:46
 16/26 anonim ***** válasza:
Nem ezen múlik. Az a kérdés ki vagy te amúgy. Meg mondjuk milyen a másik diplomája. Mert egy bölcsész mondjuk lehet valami izgalmasat vár benned. Lehet egy mérnök nem.
2016. dec. 31. 14:26
 17/26 anonim ***** válasza:
9-es te egy ritka értelmes srác vagy, valódi értékekkel. :)
2016. dec. 31. 14:36
 18/26 anonim ***** válasza:
A lényeg hogy diplomád van tehát van róla papírod, hogy nem vagy egy faék egyszerűségű "lávcsizós" vidéki agyonsminkelt pénzéhes luvnya. Akkor meg ki az a hülye, aki abba belekötne, hogy te milyen munkakörben dolgozol, főleg ha te szereted is azt, amit csinálsz. Feltéve persze ha azért valamelyest dekoratív is vagy.
2016. dec. 31. 14:37
 19/26 anonim ***** válasza:
Nem hátrány, ha van végzettsége is és nem azért dolgozik máshol, mert 10 év alatt nem tudott megcsinálni egy BA-t... :D ilyet is láttam.
2016. dec. 31. 17:49
 20/26 A kérdező kommentje:
#19 ez azért a negatív véglet. :D
2016. dec. 31. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!