Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is egy csendes zárkózott természetű nő nehezebben talál társat magának, mint aki bulizós?
Figyelt kérdés
Nekem kétszer nem sikerült az élettársi kapcsim,és a csendességem is a szakító okok közé sorolnám,mert az utóbbi párom elvárta volna,hogy utazzak,pletyizzek az anyjával,meg mindenkivel a faluban minden hülyeségről olyanokkal ,akikkel nem is akarok.Utóbbi párom férfi létére elég pletykás is volt.Én alapból,meg amúgy sem szeretek nagyon kitárulkozni akárkinek.Főleg a mai embereknek.A kíváncsi természetű embereket csak módjával kedvelem.Amit ellehet mondani 2 mondatban,azt nem mondom el tízben.Egyébként ragaszkodó típusú nő vagyok,és igénylem a szeretetet.Nem önbizalomhiány miatt vagyok csendesebb,alattomosságból adódóan.37N2016. dec. 29. 19:32
11/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyok alattomos.A csendeseket annak gondolják.
2016. dec. 29. 20:30
12/12 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ez lenne az oka. Sose jártam bulizni, mégis vannak jelentkezők úgyis, hogy tudják, hogy évek óta kapcsolatban vagyok.
Nem lehet, hogy olyan szűk körben mozogsz, hogy nincsenek benne potenciális párjelöltek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!