Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van valaki evekig egyedul? Miert nem talal part maganak vagy talalnak ra? Hogyan lehet ebbol a godorbol kikerulni?
"de az ember megiscsak tarsas kapcsolatra teremtetett"
Ezt a teremtés könyvében olvastad? :D
"de az ember megiscsak tarsas kapcsolatra teremtetett"
Hát ez ..vára nem így van! :-D
Van, amikor fontosabb gondjaid is vannak, mint a társkeresés. Én pl. ez az eset vagyok. A társkeresés a legkisebb problémám, így eléggé hátra sorolódott. Különben ismerek olyat, aki megfelelő társam lehetne, csak vagy túl korán vagy túl későn találkoztunk, majd a sors eldönti, ha összetartozunk, és együtt kell lennünk az élet úgyis megoldja, hogy összehozzon minket, de amikor megismertük egymást (nem társkeresési céllal), akkor nem volt alkalmas, hogy összejöjjünk, a kötődés viszont így is kialakult, szóval talán csak idő kérdése.
Nekem minden esetre most a legfontosabb, hogy a megélhetésemet tartósan és hosszú távon súlyos kimerültség nélkül megoldjam.
Egyébként meg csak azért, hogy legyen valakim, soha nem kerestem társat, inkább vagyok egyedül, de nem vagyok kapcsolatfüggő. Nem arról van szó, hogy nem is akarok, volt is már kapcsolatom, szóval szereztem tapasztalatot, de kibírom a várakozást, amíg nem lehetek azzal, akivel valóban dolgunk van egymással. Nem akarok mindenkit kipróbálni, és nem születtem nyúlnak, hogy bárkivel jó legyen, nem jó bárkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!