Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki tölti egyedül a szilvesztert?
Figyelt kérdés
És mi az oka hogy egyedül leszel? Unintelligens válaszokat nem kérek. :)2016. dec. 29. 19:28
21/26 anonim válasza:
Évek óta egyedül vagyok mint az év minden napján!Mível nincsennek barátaim.Barátnőm meg 3 éve nincsen!27f
22/26 anonim válasza:
Én. De én saját döntésből, lett volna érdeklődés bulira, én tartottam volna, de visszamondtam. Elmenni nem fogok, vigyázok a kutyámra, de most nem is vágyok rá. Érzelmileg megviselt kicsit az év vége, és vannak egyéb gondjaim, őszintén megmondom, csak arra vágyom mos,t hogy kicsit pihenhessek.
24/26 anonim válasza:
Én sem megyek sehová.
Elvált vagyok és van egy kisfiam, nyilván nem zárom be őt, hogy mehessek bulizni, nem is vágyom erre.
Viszont szilveszter napján átjön majd este néhány barátnő, a kisfiam kis barátai és a szüleik, így magányos mégsem leszek.
Egyébként sem tudnék menni, pár hete volt egy választott műtétem (plasztikai :) és még lábadozok, kímélnem kell magamat.
Nem élem meg tragikusan a helyzetem, beszélgetni, társasozni, jókat enni itthon is lehet.
26/26 anonim válasza:
Én is egyedül leszek miután barátnőm karácsony előtt kidobott.... barátok itt sincsenek sajnos pedig szivesen elmennék csak úgy lazázni valahova a városba :) 21/f ui 6év után kiderült hogy megcsalt ráadásul 2x is szóval fel a fejjel emberek :d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!