Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ki tölti egyedül a szilvesztert?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki tölti egyedül a szilvesztert?

Figyelt kérdés
És mi az oka hogy egyedül leszel? Unintelligens válaszokat nem kérek. :)
2016. dec. 29. 19:28
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Évek óta egyedül vagyok mint az év minden napján!Mível nincsennek barátaim.Barátnőm meg 3 éve nincsen!27f
2016. dec. 29. 21:27
 22/26 anonim ***** válasza:
63%
Én. De én saját döntésből, lett volna érdeklődés bulira, én tartottam volna, de visszamondtam. Elmenni nem fogok, vigyázok a kutyámra, de most nem is vágyok rá. Érzelmileg megviselt kicsit az év vége, és vannak egyéb gondjaim, őszintén megmondom, csak arra vágyom mos,t hogy kicsit pihenhessek.
2016. dec. 29. 21:37
 23/26 anonim ***** válasza:
mmint a bulira nem vágyok,
2016. dec. 29. 21:37
 24/26 anonim ***** válasza:

Én sem megyek sehová.

Elvált vagyok és van egy kisfiam, nyilván nem zárom be őt, hogy mehessek bulizni, nem is vágyom erre.

Viszont szilveszter napján átjön majd este néhány barátnő, a kisfiam kis barátai és a szüleik, így magányos mégsem leszek.

Egyébként sem tudnék menni, pár hete volt egy választott műtétem (plasztikai :) és még lábadozok, kímélnem kell magamat.

Nem élem meg tragikusan a helyzetem, beszélgetni, társasozni, jókat enni itthon is lehet.

2016. dec. 29. 22:13
 25/26 anonim ***** válasza:
Èn! Pihenni fogok! :D
2016. dec. 30. 02:49
 26/26 anonim válasza:
Én is egyedül leszek miután barátnőm karácsony előtt kidobott.... barátok itt sincsenek sajnos pedig szivesen elmennék csak úgy lazázni valahova a városba :) 21/f ui 6év után kiderült hogy megcsalt ráadásul 2x is szóval fel a fejjel emberek :d
2016. dec. 31. 02:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!