Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ki tölti egyedül a szilvesztert?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki tölti egyedül a szilvesztert?

Figyelt kérdés
És mi az oka hogy egyedül leszel? Unintelligens válaszokat nem kérek. :)
2016. dec. 29. 19:28
1 2 3
 11/26 A legrosszabb ***** válasza:
32%
Sajnos nem töltöm egyedül, a spanok betámadtak péntekre. :D Amúgy volt már részem tökegyedül tölteni a szilvesztert, isteni volt mellőzni mindenki társaságát.
2016. dec. 29. 20:18
 12/26 anonim ***** válasza:
77%

Én nem biztos, lehet anyámékkal társasozok :D #hardcore

Amúgy már néhány szilvesztert töltöttem egyedül otthon gépezve. Túléltem :D

25/F

2016. dec. 29. 20:19
 13/26 A kérdező kommentje:
A bulizás nekem sem jön be. Nem az én világom. Barátnőm jelenleg nincs. És amíg valaki nem nyűgöz le, ez nem is fog változni. Tavaly is sikerült egyedül "ünnepelnem". Nem jó egyedül, de csak azért nem állok össze valakivel hogy legyen valakim.
2016. dec. 29. 20:19
 14/26 anonim ***** válasza:
7%
Remélem nem csúszik szar a palacsintába, nem lenne jó otthon rohadni. Te kérdező milyen nemű vagy és miért töltöd egyedül?
2016. dec. 29. 20:22
 15/26 anonim ***** válasza:
73%
Én, mert két hete elgázoltak, szóval roncs vagyok, és mert még egy sört se ihatok meg, mert injekcióznom kell magam vérhígítóval :D
2016. dec. 29. 20:28
 16/26 anonim ***** válasza:
Nincs kedvem a barátommal lenni, inkább otthon fogok pálinkázni (a pezsgőtől fáj a gyomrom) meg netezni.
2016. dec. 29. 20:40
 17/26 kolosszus22 ***** válasza:
Úgy terveztem, kedves barátnőm 1 hónapja szívatott meg elég rendesen, szakítottunk, igaz nem volt túl hosszú kapcsolat, de a hangulatomat megalapozta az ünnepekre rendesen. Nem fogom egyedül tölteni mert baráti kör rávett, hogy menjek bálozni velük, de nem sok kedvem van.
2016. dec. 29. 20:41
 18/26 anonim ***** válasza:
63%
Lehet én is. Ha tennék egy kicsit az ügyért, akkor lenne valami buli biztos, de valahogy nem tudom rá venni magam. LEginkább ahhoz lenne kedvem, hogy kicsit beszélgessek az előző évről és sétáljak kicsit a belvárosban és korán haza. Csak erre meg nem fogok rávenni senkit, hogy jöjjön szilveszterkor kicsit beszélgetni :D
2016. dec. 29. 20:43
 19/26 anonim ***** válasza:
63%
Én is gondoltam erre, ha mást nem, telefonon. De akivel beszélnék, programja van, vagy pont nem rám kiváncsi... Szóval maradok magamnak. :D
2016. dec. 29. 20:51
 20/26 anonim ***** válasza:
63%
én. miért? mert egyedül akarom tölteni. Ugyan olyan nap mint a többi. egy átlagos szombat, utána vasárnap lesz és minden folytatódik ott ahol abbamaradt.
2016. dec. 29. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!