Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szoktatok ismerkedni?

Figyelt kérdés

Egyéni megoldások érdekelnek. Kihez mentek oda, mi alapján szemlitek ki és hogy kezdeményeztek nála?

Esetleg ha netes ismerkedés, akkor ugyanez érdekel, hogy mit írtok a másiknak?

Nekem vannak ötleteim és megoldásaim, de nem tudom mennyire érdemes ezekkel próbálkoznom, így megkérdezném mások mit csinálnak.

Megmondjátok egyből a tutit, hogy szia, szimpi vagy, beszélgetünk? Vagy valami vicces dumát mondtok?

Esetleg valami indirekt hülyeség, amivel bele lehet kötni?

Az érdekelne hogy lehet ismeretlenül felvenni valakivel a kapcsolatot.

2016. dec. 29. 13:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Nincs ötletem, egyre inkább nem lehet sehol sem ismerkedni, mindenütt lerázósak a fiatal huszonéves csajok. Én is fiatal vagyok, ennek ellenére fogalmam sincs, hogy/hol lehetne ismerkedni, valahogy mindenütt furcsa a nők hozzáállása ehhez. Távolságtartóak és lekezelőek.
2016. dec. 29. 13:40
 2/7 anonim ***** válasza:

Spontán bárhol.

Kell két lány és te.

2016. dec. 29. 13:46
 3/7 A kérdező kommentje:

Nem azt kérdeztem milyenek a csajok, hanem azt hogy mivel próbálkoztok.

1-es, te mivel próbálkoztál eddig és hogyan?

Minél érezted azt hogy nagyon nem működik és minél hogy talán mintha működne, csak épp nem jó helyen próbáltad?

2016. dec. 29. 13:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem egyik sem vált be. Ahol próbálkoztam, mindenütt csak flegmázást és megalázásokat kaptam a nőktől, kb mintha koldus lennék...
2016. dec. 29. 13:49
 5/7 anonim ***** válasza:
De jó kêrdès, ès ìrok is rà vàlaszt. Ki is nevethetsz, szerintem is elèg vicces. Nàlam nem direkt van ez ìgy, de akit èrdemes is megismernem, azt jelzem felè vèletlen balesetekkel, hogy pl. nekivàgom az ajtót. Persze ez csak egy ès tènyleg nem tudtam, hogy ott van, csinàltam màr viccesebbet is. Egyèbkènt full ismeretlenekkel nem szoktam ilyesmit, valahogy előtte biztos elkezdünk beszèlgetni. Vagy màr beszèltünk egyszer. Egyèbkènt èn a vìselkedèst, meg a tekintetet figyelem, nekem az sokmindent elàrul.Egyènfüggő.
2016. dec. 29. 13:49
 6/7 anonim ***** válasza:
#5 Ja, amúgy èn làny (inkàbb nő) vagyok, szóval a fiúknàl ugyanazok nem feltètlenül működnek
2016. dec. 29. 13:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Kár, hogy nem jön normális válasz (az utolsót kivéve), szívesen merítettem volna ötletet én is. Nem mondanám magam egy nagy csajozógépnek, személyesen nem is nagyon szoktam, elég zárkózott vagyok. A netes ismerkedés más tészta, általában megnézem a csaj adatlapját, és próbálok valami személyre szóló, humoros dolgot írni. Konkrét példa, egyszer volt kirakva egy instagramos kép, miszerint ha valakit kedvelsz, mondd meg neki, mert lehet, hogy holnap meghal. Megírtam neki, hogy nem akarok kockáztatni, szóval szia, nagyon csinos vagy, stb. Ha nincs róla sok infó, akkor csak szimplán megdícsérem mennyire csinos, aranyosnak tűnik. Esetleg poénosan megjegyzem, hogy talán ő csak véletlenül like-olta az én profilom, de ha mégsem, akkor szívesen megismerném. Aztán a beszélgetések nagy része meghal egy idő után, de most nem akarom egy újabb szöveggel gazdagítani a "mai ismerkedést" fikázók táborát. Viszont az ilyesmik nyitásképpen általában bejönnek. 21/F
2016. dec. 29. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!