Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A kérdés régóta foglalkoztat....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kérdés régóta foglalkoztat. Miért történik az, hogy amikor ismerkedünk a másik féllel elejében minden szép és jó, csupa kedvesség, bókolások, majd hónapról hónapra csökken, majd a végén megszűnik?

Figyelt kérdés

Nem tudom hova kategorizálni a kérdésemet, de remélhetőleg a közlés átfog jönni. Kinek van hasonló tapasztalata?

Mondjuk én kivétel nélkül, ha virtuálisan ismerkedek ( facebook) mindig az történik,hogy pl. ha ismerkedek egy adott illetővel, reggeltől estig szüntelenül beszélünk hetekig, bókok/szívek társaságában. Majd pár hét után lecsökken : reggel csak köszön, egész délután nem jelentkezés, majd este leírja az illető milyen napja volt. A harmadik kategória: Eltűnik a bók, a szép beszéd, a kedvesség, elhidegülés jelei nagyon észlelhetőek. A negyedik kategória: Valamikor késő este ír, rákérdez a napodra ( biztosan megszokásból ), majd csak úgy bealszik elköszönés nélkül. Az ötödik kategória természetesen : a megsemmisülés.

Ti hogyan viszonyultok ehhez a témához? Mivel interneten keresztül valóban meglehet kedvelni valakit, de hogyha a másik menni akar, akkor hadd menjen? Sőt, mi adjuk ki az utukat, hogy ne szenvedtessenek minket azzal,hogy milyen választ kapunk? Egyáltalán valakik hogyan tudnak évekig megtartani egy internetes barátságot/kapcsolatot ?

2016. dec. 28. 22:01
1 2
 11/17 Kenzo Tenma ***** válasza:
Úgy is írhatnám, hogy netes szerelem ha létezik is akkor is csak kevés ideig. Nincs is értelme, ezért is válik egy idő után az egyik fél számára érdektelenné.
2016. dec. 28. 22:49
 12/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a véleményeiteket !

Igazából, nem csak a "szerelmi" csevegésre értem az egészet,hanem ha csak barátkozunk, akkor is egy idő után megszűnik az egész, ahogyan mondtátok is, a személyes találka hiányából eredően.

Hogy mi van velem?

Érdekes módon, én nem hidegülök el, eleve olyan típus vagyok,hogy aki megfog engem külsőleg/belsőleg, akkor őt törekszek megtartani.

De úgy elég nehéz egy találkát létesíteni,hogyha külföldön van a másik...

2016. dec. 28. 22:58
 13/17 anonim ***** válasza:

Ha hónapról hónapra tapasztalod ezt akkor még szerencsés vagy én néhány nap vagy egy két hét leforgása alatt tapasztalom az, hogy egyik pillanatról a másikra megváltozik valami és nem kerül engem..de nem értem miért mert egyre jobban vigyázok, hogy mit mondok sőt egyszer egy női ismerősömet is meg kérdeztem, hogy talál e valami kifogásolni valót abban amiket mondtam a lánynak de nem talált semmit.

:( nem értem miért van dez de nagyon szeretném én is tudni

2016. dec. 28. 23:41
 14/17 anonim ***** válasza:
Mert már nyeregben érzi magát, úgy érzi, már levett a lábadról, és már meri elengedni magát, mert már nem kell, nem akar teperni érted, és már megmeri magának engedni, hogy önmaga legyen, önmagát adja, és ne játssza meg magát.
2016. dec. 28. 23:56
 15/17 anonim ***** válasza:

Egy igazi kapcsolathoz képest elég ingerszegény a netes csevegés. a közlések ali 10%-a verbális, a netem meg az minden.

De ne aggódj, akik valóságosan is kapcsolatban állnak összeköltöznek, házasodnak -- ott is elég gyakori, hogy pár hónap, pár év elteltével kiürül az egész.

2016. dec. 29. 00:08
 16/17 anonim ***** válasza:
Megmondom őszintén szerintem nem igazán praktikus távoli külföldön levő emberekkel kapcsolatba bonyolódni. Miközben hús vér emberek vannak körülötted. Persze elmész mellettük mert a valóság nem olyan idealizált mint az online partner amit mutat magából. Így hogy külföldön van aztán be is van betonozva ez a helyzet, így nem is fognak kiderülni a dolgok, mindenki rejtőzhet a gép mögé bújva.
2016. dec. 29. 08:59
 17/17 anonim válasza:
Kedves kérdező,én több éven át táv kapcsolatban voltam,teljesen meg értem az érzéseidet e téren,ha érdekel a véleményem és pár tapasztalat ami esetleg a hasznodra válik,írj nyugodtan.25/F mivel férfi vagyok több olyan dolgot el tudok mondani ami talán segíthet,
2017. jan. 1. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!