Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdés régóta foglalkoztat. Miért történik az, hogy amikor ismerkedünk a másik féllel elejében minden szép és jó, csupa kedvesség, bókolások, majd hónapról hónapra csökken, majd a végén megszűnik?
Nem tudom hova kategorizálni a kérdésemet, de remélhetőleg a közlés átfog jönni. Kinek van hasonló tapasztalata?
Mondjuk én kivétel nélkül, ha virtuálisan ismerkedek ( facebook) mindig az történik,hogy pl. ha ismerkedek egy adott illetővel, reggeltől estig szüntelenül beszélünk hetekig, bókok/szívek társaságában. Majd pár hét után lecsökken : reggel csak köszön, egész délután nem jelentkezés, majd este leírja az illető milyen napja volt. A harmadik kategória: Eltűnik a bók, a szép beszéd, a kedvesség, elhidegülés jelei nagyon észlelhetőek. A negyedik kategória: Valamikor késő este ír, rákérdez a napodra ( biztosan megszokásból ), majd csak úgy bealszik elköszönés nélkül. Az ötödik kategória természetesen : a megsemmisülés.
Ti hogyan viszonyultok ehhez a témához? Mivel interneten keresztül valóban meglehet kedvelni valakit, de hogyha a másik menni akar, akkor hadd menjen? Sőt, mi adjuk ki az utukat, hogy ne szenvedtessenek minket azzal,hogy milyen választ kapunk? Egyáltalán valakik hogyan tudnak évekig megtartani egy internetes barátságot/kapcsolatot ?
Köszönöm szépen a véleményeiteket !
Igazából, nem csak a "szerelmi" csevegésre értem az egészet,hanem ha csak barátkozunk, akkor is egy idő után megszűnik az egész, ahogyan mondtátok is, a személyes találka hiányából eredően.
Hogy mi van velem?
Érdekes módon, én nem hidegülök el, eleve olyan típus vagyok,hogy aki megfog engem külsőleg/belsőleg, akkor őt törekszek megtartani.
De úgy elég nehéz egy találkát létesíteni,hogyha külföldön van a másik...
Ha hónapról hónapra tapasztalod ezt akkor még szerencsés vagy én néhány nap vagy egy két hét leforgása alatt tapasztalom az, hogy egyik pillanatról a másikra megváltozik valami és nem kerül engem..de nem értem miért mert egyre jobban vigyázok, hogy mit mondok sőt egyszer egy női ismerősömet is meg kérdeztem, hogy talál e valami kifogásolni valót abban amiket mondtam a lánynak de nem talált semmit.
:( nem értem miért van dez de nagyon szeretném én is tudni
Egy igazi kapcsolathoz képest elég ingerszegény a netes csevegés. a közlések ali 10%-a verbális, a netem meg az minden.
De ne aggódj, akik valóságosan is kapcsolatban állnak összeköltöznek, házasodnak -- ott is elég gyakori, hogy pár hónap, pár év elteltével kiürül az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!