Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ennyire válogatós lennék vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire válogatós lennék vagy Tinderen ilyen sok csúnya lány van?

Figyelt kérdés

Előfizettem tinderen.....bárcsak ne tettem volna.... tele van csúnyákkal...

Végigpörgettem az egészet ugyanis kiírja hogy nincs több ember a környezetembe és összesen 6 lánynak tudtam lájkot adni......

2016. dec. 25. 12:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
51%

Meglepi amit irtok.Nekem nagyon bejött a Tinder. Rengeteg match-em van.

Ahogy föliratkoztam, kb 1 héten belül összejött egy állandó szerető. (Ugy értem, 4-5 honapig találkozgattunk, heti rendszerességgel...)

Közben én pár hetente találkoztam 1-1 uj fickoval, mert alapvetően párkapcsolatot szeretnék, ugyhogy kerestem tovább. És 3 hete össze is jött. Most találkozgatok egy fickovan és eddig minden nagyon jol alakult.

40 éves nő vagyok, egyébként. Es kifejezetten sok szipmi pasi van, és nekem is rengeteg a találatom (mondjuk igényes, csinos nő vagyok, nem "fogatlan banya").

2016. dec. 25. 13:45
 12/15 anonim ***** válasza:
49%
Na, általában a leglepukadtabb pasik a legfinnyásabbak
2016. dec. 26. 01:38
 13/15 anonim ***** válasza:
Ne a neten ismerkedj, èn ezt tudom javasolni!
2016. dec. 28. 01:01
 14/15 A kérdező kommentje:
12 ez így van, ellentétek vonzzák egymást..
2016. dec. 28. 10:15
 15/15 anonim ***** válasza:
Hülye vagy kérdező :D Válogatós facnak kutya seggében a helye :D
2016. dec. 29. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!