Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai világban tényleg csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai világban tényleg csak a "magas" pasik kellenek a nőknek? 160cm-mel már kb.150 lány visszautasított! Érdemes még folytatnom? (természetesen a tőlem alacsonyabbakkal, hozzám illőkkel próbálkoztam)

Figyelt kérdés

2016. dec. 24. 19:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
65%

Ők sem modellt akarnak, csak valaki olyat, akire, ha ránéznek meg is kívánják. Bírom azokat, akik beszólogatnak itt embereknek. Talán álljunk össze olyan nővel, akit még bottal sem piszkálnánk? Senki nem tenne ilyet.

Amúgy meg én 165 vagyok és nem is rég kaptam meg, hogy bárcsak magasabb lennék egy csajtól, aki pedig szimpatikusnak talál, szóval ebben nagyon is van valaki. Csak szét kell nézni, akkor debella ürgék mászkálnak szanaszét, az emberek egyre magasabbak lesznek az új generációkkal. Aki 170 alatt van jogosan érzi kisebbségben magát, főleg csajok terén. Ez a tapasztalatom.

2016. dec. 24. 23:00
 12/19 anonim ***** válasza:

Nem tudom.

1,84 vagyok.

Mondjuk 1,70 alatt nem irigylésre méltó a dolog!

2016. dec. 24. 23:47
 13/19 anonim ***** válasza:
32%
Én 175cm alatt nem járnék egy pasival se, igazából még férfiként se tudok rájuk tekinteni.
2016. dec. 25. 00:03
 14/19 anonim ***** válasza:
185 cm vagyok,nem tudom magasnak számít-e,de levegőnek néznek a nők,rám se hederítenek... Nos akkor mi értelme is van ennek? Semmi. Nem azon múlik.
2016. dec. 25. 00:16
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

Semmikepp ne add fel, nagy szamok torvenye elobb utobb majd jon egy lany akinek tokeletes lesz a magassagod:-)))Sok mulik a magassagon ez teny, de nem minden es van olyan haverom aki 163 centi megis mindig van csaja, es harom havinta valtogatja oket,

Szoval nyugi, ez mind ido kerdese. Eloszor te bekelj meg a magassagoddal:-)

2016. dec. 25. 01:39
 16/19 anonim ***** válasza:
Öreg, 185 centi vagyok, és visszautasított kb 150 lány. Elhiszed, hogy nem ezen múlik? :)
2016. dec. 25. 01:42
 17/19 anonim ***** válasza:
43%

Volt egy haverom az is kb 160 volt bár sose kérdeztem ,csak úgy ránézésre. Viszont szanaszét gyúrta magát akkora bicepsze volt mint nekem a combom ,súlyra meg kb 80-85 kg és mellé még boxra is járt.Tuti kokszolt is ahogy kell. Kb minden hónapban más nővel volt ,nekem mutogatta vigyorogva a telefonjában a jobbnál jobb csajokat volt amelyiket meztelenül fotózva,de élőben is láttam a barátnőiből kettőt ,egyik magasabb is volt nála..Szóval elég tahó is volt a koma.Vett magának egy jó régi ,de mutatós 2 ajtós mercit azzal járt. Nyilván ő nem sírt a gyakorin ,hogy szar az élet ,hanem kihozta a maximumot magából,amit sok sok magasabb nem tesz meg,sőt.

Ebből levonhatod a következtetéseket,hogy mit tegyél.

2016. dec. 25. 10:14
 18/19 anonim ***** válasza:
160cm-vel mit akarsz a nőktől? Baromi alacsony vagy, így semmi esélyed náluk.
2016. dec. 30. 21:48
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem. 188 cm-vel és, állítólag jóképpel utasítanak vissza, nem kevésszer. Van magasságfétisük kivétel nélkül, de eljátszva a határozott macsó alfahímet nem vagy nagy hátrányban, mert az a lényeg, nem a magasság.
2017. jan. 30. 02:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!