Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az önbizalom hiányos fiúk miért akarnak Victoria Secret típusú modell barátnőt?
Néha úgy veszem észre az oldalon, azok akik egyedül vannak sokkal magasabbra teszik a mércét a párkeresésben.
Nem felelne meg nekik egy átlagos lány, mert az átlagos alatt is modell csajt értenek...
Én az vagyok, utsó, akiről írsz. Nem próbálkozott nálam senki (olyan sem, aki nem tetszik), de nem is kell olyan, aki nem tetszik. Emiatt egy pillanatig nem sírok, felnőtt vagyok, én választottam ezt magamnak.
Szerintem senkinek, se nőnek, se férfinak nem kellene megalkudnia. Az egy boldogtalan élet. Csak nincsenek receptek. Ha egy szürke kisegér gazdag férjet akar, mit kell tennie? Ha egy csúnyácska csaj VS modellt akar, mit kell tennie? Vannak olyan tulajdonságok, amiket NEM lehet kiváltani?
Hol van felsorolva, hogy milyen tulajdonságokat mi "vált ki"?
udod azért van ez, mert szeretné a legjobbat, legszebbet és tökéleteset. De visszafelé ez már nem igaz.
Nem a legszebb ember, nem a legjobb semmiben, egyszerűen csak nagyra vágyó.
Elsőre még nem hiányos az az önbizalom ám. Csak idővel ezek a nagyon dekoratív nők leépítik a srácokban az önbizalmat.
Aztán nem az, hogy rossz csajoknál próbálkoztam, hanem hogy minden csaj felszínes.
Nem mint ha ő nem lenne nagyon az.
Önbizalomhiányos vagyok!
De sose kellene pláza cica!
Inkább a magány örökre!
a férfiaknak:
Sajnáltatjátok itt magatokat, ahelyett, hogy tennétek valamit a jobb külsőért. Tudomásul kell venni, hogy nőknek igazából csak a külső számít.
a nőknek:
A pasiknak is elsősorban a külső számít, így ideje lenne az önmaguk szerint "így tökéletes" szárazföldi bálnáknak lefogyniuk. Az meg külön vicc kategória, mikor itt pár nélkül kesergő lányok kijelentik, hogy itt ugyan nem ismerkednek, mert ide csak lúzerek járnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!