Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valakinek sikerült változtazni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakinek sikerült változtazni az önbizalom hiányon és gátlásosságon? Hogyan lehet változni?

Figyelt kérdés
2016. dec. 4. 21:17
 1/5 anonim ***** válasza:
67%
Lefogytam, elkezdtem nőiesebben öltözni és az első dicésretektől elkezdhettem építeni újra az önbizalmam. Aztán lett egy párkapcsolatom, aki végre valóban magamért szeretett és annyi dícséretet kaptam, hogy képes lettem elhinni, hogy tényleg érek valamit. Tehát először el kell kezdeni magaddal foglalkozni és mikor magaddal már törődtél eleget lesz egy olyan kisugárzásod, ami szépen másokat is feléd fordít és ha már kívülről is jön dícséret lehet elkezdeni építkezni.
2016. dec. 4. 21:27
 2/5 anonim ***** válasza:
80%

Igen. 12-15 éves koromig duci voltam ès emiatt 2x akkora ruhákat hordtam, mert azt hittem abban nem látszik. Ettől mèg kövérebbnek tűntem. :D aztán 15 èvesen elegem lett, hogy nèha magam sem tudtam eldönteni, hogy fiú vagyok-e vagy lány, így változtattam. Semmi önbizalmam nem volt, barátkozni sem mertem.

Lefogytam 15 kilót, normálisabb ruhákat hordtam és mire 17 lettem nem ismertek meg a règi osztálytársaim, teljesen megváltoztam. Azóta van önbizalmam ès vannak barátaim, párkapcsolatom stb. Most 28 vagyok és semmi sem változott. A règi kèpeimet elégettem, soha nem akarom látni őket. :D

Ha változtatsz apró dolgokon (kilók, fodrász, kozmetikus), akkor az önbizalmad is megnő, az emberek is máshogy állnak hozzád. Egy szemöldökszedés is sokat segít nèha. A semmilyen hajszínemet (tényleg ronda) befestettem szőkére ès azóta is olyan. Apró dolgokkal hatalmasat lehet változtatni.

2016. dec. 4. 21:29
 3/5 anonim ***** válasza:
54%

önismeret, önfejlesztés

könyvek és gyakorlás

2016. dec. 4. 22:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Ahogy az első válaszoló is írta, először le kell fogyni...
2020. nov. 23. 19:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Konyvek? Nope. Az csak azoknak van, akik felnek, de hamis biztonsagerzezet akarnak.

Elj es keresd a kenyelmetlen szitukat. Onbizalmat csak a tapasztalas tud adni a "je, ezt is megcsinaltam, nem is volt nehez" erzes.

2020. nov. 24. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!