Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek sikerült változtazni az önbizalom hiányon és gátlásosságon? Hogyan lehet változni?
Igen. 12-15 éves koromig duci voltam ès emiatt 2x akkora ruhákat hordtam, mert azt hittem abban nem látszik. Ettől mèg kövérebbnek tűntem. :D aztán 15 èvesen elegem lett, hogy nèha magam sem tudtam eldönteni, hogy fiú vagyok-e vagy lány, így változtattam. Semmi önbizalmam nem volt, barátkozni sem mertem.
Lefogytam 15 kilót, normálisabb ruhákat hordtam és mire 17 lettem nem ismertek meg a règi osztálytársaim, teljesen megváltoztam. Azóta van önbizalmam ès vannak barátaim, párkapcsolatom stb. Most 28 vagyok és semmi sem változott. A règi kèpeimet elégettem, soha nem akarom látni őket. :D
Ha változtatsz apró dolgokon (kilók, fodrász, kozmetikus), akkor az önbizalmad is megnő, az emberek is máshogy állnak hozzád. Egy szemöldökszedés is sokat segít nèha. A semmilyen hajszínemet (tényleg ronda) befestettem szőkére ès azóta is olyan. Apró dolgokkal hatalmasat lehet változtatni.
önismeret, önfejlesztés
könyvek és gyakorlás
Konyvek? Nope. Az csak azoknak van, akik felnek, de hamis biztonsagerzezet akarnak.
Elj es keresd a kenyelmetlen szitukat. Onbizalmat csak a tapasztalas tud adni a "je, ezt is megcsinaltam, nem is volt nehez" erzes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!