Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen külsejű nőhöz, mint a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen külsejű nőhöz, mint a képen a fekete hajú magas, milyen férfinak kell kb lenni?

Figyelt kérdés

[link]

Ez már al egmagasabb kategória, mindenből tökéletesnek kell lenni?

2016. dec. 21. 12:38
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Én lányként írom, de ha már így kategorizáljátok a nőket mint a csomagokat, akkor elmondanám, hogy a magasságán kívül semmi különleges nincs benne.

Szörnyen karikásak a szemei, a fekete festék csak ront rajta, a dereka meg egy komplett fatörzs.

2016. dec. 21. 14:52
 22/28 anonim ***** válasza:

Mint sokan írták, a szépség relatív. Aki neked álmaid nője, lehet 1000 másik embernek csak átlag (mint ahogy a példa is mutatja). Hiába kérdezed, kinek volt szebb barátnője, az lehet csak neki volt gyönyörű, neked meg Ő nem tetszik. Ez egy ilyen dolog ezt el kell fogadni.

Ja, szerintem sem Ő a legszebb a világon.

És mintha kócos is lenne egy kicsit nem?

F

2016. dec. 21. 15:21
 23/28 A kérdező kommentje:

csináljátok csak hátha megtanul magyarul, ideköltözik, megnézi a GYIK-ot, aztán úgy leromboljátok az önbizalmát hogy simán felszedem majd :D

Aki írta a derekas dolgot: magasabb és izmosabb lány ezért vastagabbnak tűnik a dereka, de a válla is szélesebb és a V alak számít, de nem tudom minek védem ennyire :D

2016. dec. 21. 15:36
 24/28 anonim ***** válasza:

Ilyennek.

[link]

2016. dec. 21. 15:42
 25/28 anonim ***** válasza:
79%

Én is nő vagyok. A képen látható lány szerintem is átlagos. Csomó hasonló arcú lányt látni az utcán. Az alakjában sincs semmi extra. Vékony alkatú, van akinek ez bejön, van akinek nem.

És ahogy kérted, itt egy kép, hogy szerintem milyen egy igazán szép lány:

[link]

34/N

2016. dec. 21. 16:43
 26/28 anonim ***** válasza:
Eléggé átlag alatti, amikor egyetem alatt csak kúrogattam a nőket és nem akartam hosszútávú kapcsolatokat, olyankor ilyet össze sem szedtem.
2016. dec. 21. 16:52
 27/28 A kérdező kommentje:

25 köszi, nekem meg ő nem tetszik egyáltalán még iilyen agyonretusált profi képen sem.

Tényleg nem avgyunk egyformák :D

2016. dec. 21. 18:50
 28/28 anonim ***** válasza:
Igen, tudom hogy retusált kép, elnézést miatta, de sajnos nem nagyon találni olyan képet az interneten, ami nem retusált. Az ismerőseim között is tudok lányokat akiket szépnek tartok, de az ő képeiket meg nem linkelhetem ide.
2016. dec. 22. 03:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!