Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen külsejű nőhöz, mint a képen a fekete hajú magas, milyen férfinak kell kb lenni?
Szívetek joga bármilyen véleményt alkotni,
de azért megnézném hogy nektek volt e már közötök ennél jobb nőhöz :D
És ti szoktátok egyébként a sírós kérdéseket is ide kiírni hogy "miért nincs barátnőm születésem óta"?
Bocsi, de he neked ez a nő a felső kategória, akkor azt hiszem jogos a kérdés részünkről is, hogy volt már egyáltalán bármilyen nőhöz közöd? Már bocsi!
40+Ffi
Véleményt kértél az hogy szíved választottja nem jön be itt mindenkinek el kéne fogadni. Fel tettél egy kérdést és válaszolnak rá az már a te gondod hogy sérti az egód.
Amugy a szépség relatív lehet neked ő állmaid nője másnak meg nem. Ez van
Hát nem tudom. Nekem sem tetszik nőként, de ennél többet önmagából nem hiszem, hogy ki tudna hozni. De akkor ako ennél rondább, mint én, az temesse magát?
Én mindig azt hittem, az átlagos az átlagos arcot és testalkatot jelöl. Mert ha ez átlagos testalkat, tudom, miért nincs sokaknak nője.
Hát érdekes, vagy nagyon idegesek vagytok, vagy tényleg nagyon relatív a szépség de nekem az egyik legjobb nő akit valaha láttam :D
Azért akik lehúzták és van egy kis szabadidejük, szívesen megnéznék egy képet egy olyan nőről aki nektek fullos.
Szóval csak nyugdoatan linkeljetek (de csak külföldi hírességekről)
már ne haragudj kérdező, de az én volt mennyasszonyom (most már feleségem) ezerszer szebb nála...
28/F
Nem haragszom, de ezt nagyon könnyű csupán leírni.
Persze arra ne mfoglak kérni hogy a feleségedről rakj képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!