Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek kéne olyan lány, aki 21 évesen már 11 férfival volt?
18.:D
De attól még 2 ostoba ember egymásra találhat, akik azt bizonygatják a másiknak hogy nem érdekli hogy át ment fél mgyarország rajta ő ugyanúgy szereti.. Most őszintén, egy bizonyos határon túl ez már nem beteges felfogás?! Nagy az Isten állatkertje, Sajnos elég sok ilyen proli pár van akik miatt szenved az a szük normális réteg.
Ha 21 évesen már 11 férfival volt, akár komoly kapcsolat (bár ezt nem hiszem) vagy alkalmi.
Nekem riasztó lenne, és azt szűrném le belőle, hogy könnyen megy bele a kapcsolatokba. Nekem, aki komoly kapcsolatra vágyom, ez sok lenne és nem járnék vele.
24F
"De bezzleg ha ti numeráztok 100nővel az nagyon menő."
Én ilyet biztos, hogy sohasem mondtam :)
Én láttam a szüleim válását. Anya nem az első pasihoz ment férjhez, hanem a 3.hoz.
Végigkísértem az ismerkedéseit. Hát gőze sincs semmiről, pedig csak a korosztályával kellett volna kijönnie. Amint túlesett az első szexen más pasival.. hát. Újra kellett mindent tanulnia.
Bizony, szüleink nagyszüleink sok mindent tudnak, de ismerkedni és randizni és felfedezni a dolgokat azt nem.
Hiszen lehetőségük sem volt rákevés inger érte őket.
Nem lehet úgy tanulni, ha csak egyfajta hatás ér. Ha átmész egy vizsgán 5össel a sulidban, lehet, hogy másik iskolában a dolgozatodra csak 2est kapnál. Minden emberrel máshogy kell bánni, és ezekből a hatásokból jön a tapasztalat.
Nyugodtan lehet alkalmazkodni egy pasihoz, de az az egy pasi is változik az évek folyamán, és ha nem tudod kezelni az új énjét, akkor ciki van.
Szerencsések azok, akik együtt változnak, de ehhez nagyon eszigetelt helyen kell élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!