Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Járnátok olyan férfival aki véletlenül megölte az előző barátnőjét?
Nézd, nekem ebben a sztoriban csak az a fura, hogy ha valóban annyira baleset volt, mint állította akkor miért ült? Vagy előzetesben volt?
Nekem úgy tűnik( persze nem ismerem a körülményeket) pipa volt a csajra és azért üthett el. Vagy tényleg véletlen volt, de akkor is halálos gázolás?
Érted ugye? Nem csak úgy azért ült egy ilyen dolog miatt, mert az igazságszolgáltatás rendszere olyan rossz. Ha a legkisebb gyanú is felmerül... és feltehetően felmerült, tudjuk mik a következmények.
Figyelj én nem járnék vele az az igazság. A baleset mese jól hangzik, de csak 30% esélyt adok arra, hogy ez igaz is :(
Szerintem ne fuss utána. Figyeld meg egy kicsit jobban a viselkedését (még pár randi) esetleg adj neki pár hét esélyt és derítsd ki milyen ember. Ha kicsit is gyanús ember, vagy agresszív vagy ilyenek akkor ejteni kell mihamarabb!
A biztonságod az elsődleges!
Gondatlanságból elkövetett emberölésért is lehet börtönben ülni amúgy. Nem vagyok Nő de ez tök para főleg hogy csak annyit írsz "baleset volt". Egy totál pszichopatát képzelek el most, én ha nő lennék tuti nem járnék veled.
Meg ez azért nagyon durva. Aki megölte az előző barátnőjét hát tuti nem 100-as érzelmileg nem hiszem hogy nagyon helyrejött volna hogy véletlenül kinyírta akit szeret. Ha meg nem szereti és úgy nyírta ki hááát....
Ha a cikkben lévő esetről van szó, nem járnék vele. Ha viszont mondjuk autóbaleset volt, normális körülmények között és nem önhibájából történt, akkor igen.
Mondjuk belökdösték egymást valami hajóról a vízbe és a csaj rosszul esett és kitörte a nyakát. Na ez beleférne.
Vagy mondjuk nem takarította ki a kéményét, és amíg otthon voltak elájultak a szénmonoxidtól a csaj pedig belehalt mert mittudomén alacsonyabban esett össze.
Bocsi de nekem az már eléggé hibás, aki mariskát szív és úgy vezet, vagy iszik és úgy úl volán mögé. Ez ugyan gondatlanságból elkövetett emberölés (nem nyaltam be Btk.-t sajnos) de attól még nem mentség... Ilyenekért meg ne szánjunk már valakit...
Szóval nincs az a körülmény ami miatt ha börtönbe visznek valakit az "enyhítő lenne" a személy megítélésében.
Amúgy off. de ezt a rengeteg karácsonyi műsort sem értem miért kell a rabokat könnyezve szánni minden szenteste?! Nem érzéketlenségből mondom, de azért elkövetett ezt azt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!