Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem kolléganőjével ismerkedni?
Figyelt kérdés
Jóban vannak, a lányt egy társkeresőn fedeztem fel. A bemutatkozója és a képei alapján is szimpatikus. Ismerem látásból, mivel anno az exem kolléganője volt (lehet még mindig az). CSak nem szeretném ha rólam mondaná az ex, hogy ilyen meg olyan voltam. Sokat változtam. Vagy igazából semmi köze hozzá?
F
2016. dec. 20. 14:47
1/5 anonim 

válasza:

Szerintem válassz mást. Ha már ismernéd és érzelmileg érintett lennél, akkor azt mondanám, hogy csináld, de így...
2/5 A kérdező kommentje:
Igazad lehet. Sőt, még testileg és arcilag is hasonlítanak egymásra. Valószínű az ex-et keresném benne. Azt meg érzelmileg nem tudnám elviselni..
2016. dec. 20. 15:37
3/5 anonim 

válasza:

Szerintem, egy alkalmat megérne :D, csak hogy elmondhasd, hogy meg*** az exed kolléga nőjét...
Szerintem ha nagy a cég ahol volt, akkor nincs miért aggódnod mert valószínűleg csak kolléganők voltak, amennyiben egy más mellet ültek már érdekesebb lenne a dolog.
:D
4/5 A kérdező kommentje:
Nem a dugásra megyek, hanem ismerkedés, párkapcsolatra. a korházba dolgozik az egyik osztályon, azóval kis ,,cég".
2016. dec. 20. 19:23
5/5 anonim 

válasza:

Lehet az exedet kellene felhívnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!